-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ronaldo a végén pályára léphet ma este? Úgy tudom volt egy izomsérülése, és nem is edzett együtt a többiekkel.
-
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #15635 üzenetére
2-3 éve még fel voltam teljesen spanolva egy klaszikónál,mostmár nálam is unalomba fulladt,de 99%,hogy nem lesz a döntőben
-
Sickboy25
addikt
válasz
+1 pont erre gondoltam... De amúgy sem hoz lázba az elklasszikóóó soha...
-
7600 GS
addikt
válasz
Hát nem tudom, én mindig rá tudok pörögni, legyen az bármilyen versenysorozatban. Én örülök, ha ilyet láthatok.
Mellesleg ManU-Chelsea is volt vagy 5-ször az évben, de én mégis vártam őket.
-
Dexar007
veterán
Vajon kitörne a forradalom,ha mindkét spanyol csapat jutna tovább?
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #15580 üzenetére
Elég kamuszagú, tekintve, hogy holnap játszanak a bayern ellen. Bár annak a párharcnak mindegy, de akkor is.
Ezt a felcsúti faszságot inkább nem is kommentálnám. Istenem, Puskás forog a sírjában...
-
Murder3
addikt
válasz
mefistofeles #15598 üzenetére
ott vmi utánpótlás képzési központ van én úgy tudom, nyilván egy Putnoknak nem építenének 3 milliárdból stadiont csak úgy.
az ovodás példádat meg remélem nem gondolod komolyan, csak mert tudod afrikába ezrek halnak éhen naponta, Szíriába meg népirtás folyik...
-
baluka26
veterán
Az milyen dolog, hogy ifi (U18) FA kupa döntő, első fordulóban, Norwich - Chelsea meccsre 22 ezer néző volt kíváncsi?
-
-
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
götze évi brutto 20 millás fizetést utasított vissza a city-től márciusban.
gündogan pedig 2017-i, weidenfeller 2015-ig hosszabbít, úgy tűnik a bvb elébe akar menni a lerablásnak. -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Murder3 #15595 üzenetére
Kell falun foci én is ilyen szinten tolom és hétvégi szórakozásnak tökéletes.
Játszottam régen Felcsút 2. csapata ellen akik igazi felcsútiak voltak de oda nem is öntötték a pénzt ezerrel.
Egyébként jártál már arrafelé? Viktor háza közvetlenül az épülő stadion mellett van. Takaros kis parasztház.mephi666: én egy 16.000-es városból származom csak mindig a környékbeli falukban fociztam. De a lényeg hogy a városunkban toltak rendesen pénzt a fociba még Zalaegerszegről, Videotonból is hoztak játékosokat meg minden. Nb3 élmezőnyig jutottak. Ennyit sikerült elérniuk. Aztán elfogyott a pénz most épp a kiesés ellen közdenek még Nb3-ban részben helyi játékosokkal.
Mellette a stabil Nb2-es kézilabdacsapatra alig jutott pénz ott volt hogy tagdíjat(!!) kellett fizetnünk hogy játszhassznk. Pedig hazai meccseken mindig teltház volt. Mi ifivel még bajnokságot is nyertünk. De a focira szórták két kézzel a lóvét most meg örülnek ha nem esnek ki. Mellesleg volt valami sikaksztásos balhé is de ez már más tészta. -
mephi666
nagyúr
válasz
Sztbeni #15597 üzenetére
kis faluban laktam: 1600-1800fő, megye2-ben volt sokáig a csapat, aztán feljutottak... megnyerték később a megye1-et is, de nb3-ra SEM volt már pénz...
önerőből soha nem jut fel nb1-ig egy ekkora falu, kivéve, ha titkos gyémántbányát üzemeltetnek és van pénz játékosképzésre/játékosvásárlásra, vagy.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest