Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Van program/játék ami késleltetésre érzékeny, van ami sávszél igényes. Egyik esetben ez a jobb, másikban az, de általában ezek valamilyen keveréke megy.
Minden DDR váltásnál szoktak ilyen teszteket csinálni különféle játékokkal, persze nem VGAn, hanem alaplapon, mert hát nem nagyon lehet VGAn-t cserélni[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Ha már háromszintű, akkor a pulse-amplitude modulation-t is le lehetett volna fordítani (im)pulzus-amplitúdó modulációra.
Amúgy elég jófélének tűnik.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
BBorg
tag
Ha jól figyeltem meg, úgy szokott menni, hogy DDRx-ről DDRx+1-re való növekedésnél az effektív órajel növekszik, de a késleltetés nő (CL16, CL22, CL40 stb). Ennek lehet valamikor gyakorlati hátránya? Pl.: CL512-t már észrevennénk?
-
.mf
veterán
"A Samsung korábban is beszélt már a GDDR7 memóriaszabványról, most pedig bejelentették a memóriájuk érkezését is, amely 32 GHz-es effektív órajelen képes majd üzemelni, ezzel pedig 1,4-szer tempósabb lesz a dél-koreai cég leggyorsabb GDDR6 memóriájánál. . Egészen eddig a pillanatig, ugyanis a vállalat előállt az első saját megoldásával, ami egészen ütőképesnek tűnik."
Tessék?
Értem, mi a mondanivaló lényege, de a megfogalmazás elég sutára sikeredett. A "... memóriájánál. ." dupla pontjából következtetve talán egy köztes mondat törölve lett?"Effektív 32 GHz".
"Effektív"... Szép nagy szám, amire pár laikus azt gondolja, hogy "hű de gyorsak a memóriák, a processzorok hogy le vannak maradva!", közben a valós meg 1 GHz? Maradjunk inkább a Gb/s vagy GT/s-nál, az kevésbé túlzó / félrevezető.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Watchdog
aktív tag
Ha az energiahatékonyság javul, akkor nem csökken, hanem nő.
-
tibaimp
nagyúr
Akkor várhatóan az 5000-es Nv és a 8000-es Amd szériák már ezzel jönnek, gondolom.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Vissza a PC Masterrace-re
- OLED TV topic
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Windows 10
- További aktív témák...