Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NPU-tól megfosztott mobil Ryzeneket hozott AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Autós kamerák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Pedig a creation engine ugy tunik, hogy marad
Marad és az összes sz*r, és bugos részét/funkcióját megtartják, emrt az az egyedisége, attól lesz az az Elsder Scrolls / Fallout...
-
rottenbull
őstag
Nekem a Starfield arra volt jó, hogy soha semmihez ne akarjak nyúnli, ami Creation Engine-en készült.
Egyszerűen annyira nem fekszik nekem, hogy elengedtem... Pedig sokan mondják, hogy az Eldes Scrolls jó, de inkább egy Far Cry 8...
Pedig a creation engine ugy tunik, hogy marad
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudom mennyi értelme van energiát és pénzt fektetni a Starfieldbe. Rajtam kívül mindenki szerint szar.

A comeback-hez szerintem már késő van. Tartalmat meg hiába adnak hozzá, a játékosok nagyrészének a többlépcsős gyorsutazás a gond.Nekem a Starfield arra volt jó, hogy soha semmihez ne akarjak nyúnli, ami Creation Engine-en készült.
Egyszerűen annyira nem fekszik nekem, hogy elengedtem... Pedig sokan mondják, hogy az Eldes Scrolls jó, de inkább egy Far Cry 8...
-
zsolesz967
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cami][us
őstag
-
Plazmacucci
félisten
Mert 20 évig ülnek egy címen és közben csak cashgrab retek szart csinálnak, az jobb mi?
-
oriic
HÁZIGAZDA
A The Elder Scrolls Online fejlesztőcsapatának mi köze Mick Gordonhoz?
-
cami][us
őstag
Mi ez az asházás? Kirúgnak embereket meg szanálnak címeket és úgy teszünk, mintha ez most valami jó hír lenne? Pagliarulo meg gondolom maradt, a zenimax jobb körökben meg szitokszónak számít, pláne Mick Gordon kirúgása óta.
-
zsolesz967
senior tag
Egyrészt bezárta ami veszteséges, másrészt az indokolatlanul feldiluzzasztott stúdiókat is leépítette. A Doom utolsó részen háromszor annyi ember dolgozott mint az elsőn. A skyrimen 150 ember, a Starfielden 400. Miért?
Jaja ezt én is olvastam,meg volt olyan studíó,ahol vagy 15 fejes volt.Philt ezt anno nem nagyon érdekelte,vagy nem látta át,hogy ki kivel van és ki mit csinál.
Ezért is írtam,hogy jelenleg semmi sem biztos,és senkinek nincs fix helye szerintem. -
xandrush0831
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
Szerintem ott jelenleg semmi nem biztos,amennyi stúdiót bezártak és amennyi embert elküldtek.
Egyrészt bezárta ami veszteséges, másrészt az indokolatlanul feldiluzzasztott stúdiókat is leépítette. A Doom utolsó részen háromszor annyi ember dolgozott mint az elsőn. A skyrimen 150 ember, a Starfielden 400. Miért?
-
Pkc83
őstag
-
rottenbull
őstag
Asha rendet rakott meg kiosztotta Toddot. Kár, hogy nem rakta ki a szüret. Szixtiiiin tájmsz de dítéél.
Pontosan. Tizenvalahany ev alatt hozzaszokott, hogy alig halad valahova, de majd most, na most parancsszora megtalalja az elveszett tokeit. Es persze megint egy roadmap.
-
wjbhbdux
veterán
-
myckey
veterán
Nem tudom mennyi értelme van energiát és pénzt fektetni a Starfieldbe. Rajtam kívül mindenki szerint szar.

A comeback-hez szerintem már késő van. Tartalmat meg hiába adnak hozzá, a játékosok nagyrészének a többlépcsős gyorsutazás a gond.Kar erte, nagy remenyeket fuztem hozza, aztan nem vitt ra a lelek, hogy tobbszor is vegigvigyem...masodjara, mar hagytam.
Pedig lenne benne racio,csak hat...igyugy.
-
zsolesz967
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez mind szép és jó,hogy ezek a tervek,amíg Asha közbe nem szól,hogy srácok ennyi volt.
Ő rakott rendet most. Ő jelentette be, hogy a ZeniMax Online Studios is dolgozik az új The Elder Scrolls-on.
-
zsolesz967
senior tag
Ez mind szép és jó,hogy ezek a tervek,amíg Asha közbe nem szól,hogy srácok ennyi volt.
-
Plazmacucci
félisten
Asha rendet rakott meg kiosztotta Toddot. Kár, hogy nem rakta ki a szüret. Szixtiiiin tájmsz de dítéél.
-
Citrone39
tag
-
Pkc83
őstag
Én egy The Evil Within 3-nak tudnék nagyon örülni, de eszükbe sem jut sajnos.
-
xandrush0831
senior tag

A comeback-hez szerintem már késő van. Tartalmat meg hiába adnak hozzá, a játékosok nagyrészének a többlépcsős gyorsutazás a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DVBViewer
- Sorozatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 7430 i5-1245U 16GB 256GB FHD Touch - Érintőkijelzős 100% akku
- Lenovo ThinkPad X390 Touch i5-8365U 16GB RAM 256GB NVMe SSD FHD Touch - Érintőkijelző
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G8 I i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Iris Xe I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G15DK R7 5800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Asus ROG Brand Sincery 750W