Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, alakulnak a DDR5-ös ramok.
-
IQfályter
tag
Én úgy döntöttem, hogy amíg nem érik el a 10000MHz-et és a lapok majd rendesen tudják kezelni addig maradok DDR4 mellett . Sztem max 2 év
-
Sanchez638
addikt
-
Bossp
addikt
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Akkor még azért jóval gyorsabban fejlődtek a hw-k. Sztem simán kihúzható lesz egy erős ddr4-es configgal a ddr5-ös korszak. Míg ma már egy 4. genes i7 ddr3-al igen csak vérzős.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
tranceplanet
őstag
Köszönöm szépen jól megvagyok, semmi sem vérzik. Ja és i7 helyett i5-4570.
SSD és 16GB 1600MHz memóriával párosítva, a VGA egy RX460, de az IGP is elég lenne a prociban. Ki mire használja a gépét és milyen igényei vannak... És persze ki ad egy új generációs alaplapért 50-70 ropit, én nem.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Többnyire magukat nyugtatják vele, hogy véletlen se költsenek valami cikkben említett újdonságra ami egyébként tetszik nekik.
ún. terápiás kommentek.
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
IQfályter
tag
válasz
Sanchez638 #5 üzenetére
Jaja teljesen egyetértek. Én speciel most váltottam DDR3-ról DDR4- re. Teljes konfig csere.Vehettem volna DDR5- konfigot.De mint írtam én meg akarom várni mikor elérik a 10000MHz-et kb Cl 40 - es időzítéssel. Majd akkor váltok DDR5- re.
-
Alusky
tag
válasz
tranceplanet #8 üzenetére
Nekem is DDR3 van 1866-osak. Lehet használni ezt, csak pénz és türelem kérdése az egész. Pénzem nincs, úgyhogy kénytelen vagyok türelemmel.
-
IQfályter
tag
válasz
--Disztroj-- #9 üzenetére
Többnyire
-
Bossp
addikt
válasz
tranceplanet #8 üzenetére
Van amire tokeletes. Nyilvan :D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Pí.Nandee
csendes tag
Úgy érzem nekem is lassan megérett a váltásra a Phenomm II X6 és a 1333mhz DDR3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy már piacon lévő, hővezető padokkal megrakott széria gyarapodott a fürge behemótokkal.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest