Hirdetés
- Megújult a Glorious GMMK klaviatúracsaládja, és már van benne analóg modell is
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
- iGPSport iGS800 kerékpáros óra: egyből a csúcsra tör
- Már nincs messze a világ első teljes UCIe IP megoldása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nikon DSLR topik
- A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
-
Gondoskodik róla az EU, hogy az Apple felnyissa a rendszereit
it Az Apple-nek meg kell nyitnia a rendszereit a riválisok felé, ebből az EU nem enged.
-
Őszi WTCR-es AC bajnokság az Elantra/Cupra duóval okt.3-án rajtol!
lo Az idei őszi Assetto Corsa bajnokságunkban, a jelenkori túrautós bajnokság krémjét, a WTCR-es autókat keltjük életre....
-
A GameMax háza egyedi csavarral lovagolja meg a mai trendeket
ph A két színben készülő, Infinity szériás újdonság lebegő dizjnnal különíti el a kamráit, és kompatibilis a "lopakodó" alaplapokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Kínában sok hasonló mini pc konstrukció volt diszkrét GPU-val. Pár év után az szokott a történet vége lenni, hogy a GPU kinyuvad, cserélni meg nem lehet, mivel rá van forrasztva az alaplapra. Szóval én inkább a pci-e portokkal rendelkező félmagasságú SFF konfigurációkra szavazok.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
sőt, új gput is gyárthatsz magadnak, csak a megfelelő csapat és gyár kell hozzá, meg pár tízmilliárd dollár.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Épp annyira összemérhető a két dolog, mint amennyire egy diszkrét videókártya kicserélése mérhető össze egy chipcserével.
-
Pikari
addikt
Ez mindegyik olyan új generációs AMD és nVidia kártyára vonatkozik, amelyiken nehéz a hűtés. A hűtés súlya lefelé húzza a videókártyát, ami miatt a nyáklap szép lassan eldeformálódik és elreped. Az ipar erre azt a megoldást találta ki, hogy valami műanyaggal, vagy fadarabbal alátámasztod. Ebből is tudni például azt, hogy a világunk vezető csúcstechnológiás iparágaiban dolgozó mérnökök is csak értelmi fogyatékosok valahol belül mélyen.
-
Pikari
addikt
Szerinted GPU-t újraforrasztgatni egy normális dolog, így biztosan nincs fogalmad semmiről, amit eddig ide írtál.
-
Pikari
addikt
válasz Komplikato #14 üzenetére
Én ennek a putris verzióját szoktam csinálni időnként: reflow. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez a baja. Eddig összesen kb 10szer csináltam, szóval nem most jöttem le a falvédőről én se. Ez nálam már az utolsó kenet, ha ez se segített, akkor egyből kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig! I5-9400F 512GB SSD 16GB DDR4 RX580 8GB!
- Eladó AMD AM4 platform - Ryzen 9 3900X + MSI B450 + 32GB RAM + CPU hűtő - Egyben!
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX3070 8GB!
- Asus PN61 mini pc i5 8.gen CPU, 8GB DDR4 RAM, 250GB SSD, legális Win11 pro
- Eladó: i7-7700K + ROG GTX1070 + Ripjaws V 32GB DDR4 + TUF Z270
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen