- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz Komplikato #14 üzenetére
Igazabol mindent is lehet igy javitani, ha rogton alkatresz cseret kersz, mert olcso gepben a cserealkatresz se lesz draga. A draga eszkozoknel lehet erdemes megprobalni javitani a golyokat. Egy BGA alkatreszt helybol egy uj BGA alkatreszre cserelni nagyjabol ugyanannyira sok munka, mint telefonban cserelni barmilyen tonkrement alkatreszt, pl. emmc-t. Marpedig azt sem csak a fel millas telefonoknal szokas. Meg mindig tulmisztifikaljak az emberek a reworkot, mintha 2005-ot irnank.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz Komplikato #14 üzenetére
Én ennek a putris verzióját szoktam csinálni időnként: reflow. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez a baja. Eddig összesen kb 10szer csináltam, szóval nem most jöttem le a falvédőről én se. Ez nálam már az utolsó kenet, ha ez se segített, akkor egyből kuka.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 NUC Gigabyte / I7-6500U / 8GB DDR4 / Wi-Fi / GB-BSi7A-6500
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - 2024. október 31-ig szükséges érvényesíteni
- Eladó teljes Gamer konfiguráció
- Dell Vostro i5 2300 8GB DDR3 250GB SSD + WIN licensz
- DELL PRECISION 3440 SFF munkaállomás i9-10th 32gb ram 1tb ssd (0037)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen