Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Nem tűnik rossz gépnek, de én produktivitás, és támogatás miatt inkább maradnék a Windowsos társainál
-
Magnat
veterán
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
A Widevine certért egyébként fizetni kell vajon? Nem egészen értem az ilyen dzsunka eszközöknél, amik egyébként teljesítményre elegek lennének, h miért L3 van vagy soxor az sem ...
-
Bleccs
csendes tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Szomorú, mert egyébként jó a hardver. A support hiányával én sem tudok megbarátkozni. Mindezek fényében az ár elég magas.
-
bollokcs80
Korrektor
Illetve a kamerás részre is egy: "A hátlapi kamera sem túl meggyőző, ott lehet teljes felbontást kérni (itt egy példa)..." - lemaradt a link.
Amúgy elég ösztövér cucc, főleg ennyiért. A magam részéről nem foglalkozom ezzel a másodvonallal a support hiánya és a kétes összeszerelési minőség miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bleccs
csendes tag
A hw részre került egy typo, 512gb RAM.
-
Magnat
veterán
Pont arra gondoltam én is, ami az összegzésben volt ... ennyi pénzért inkább egy Samsung Tab S9 egy komoly tokkal, már ha nem kell a projektor, ami sztem legtöbbeknek nem kell ... de a legnagyobb bajom vele a frissítések hiánya, még a főverzió nem is különösebben izgatna, de legalább 3 év biztonsági azért nem lenne rossz ... esetleg még céges eszköznek tudom elképzelni net hozzáférés nélkül terepen, vagy egy koszosabb raktárban árut összeszedni/nyilvántartani, bár ahhoz meg jó lenne egy lézerscanner.
Egyébként decens!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó első táblagépe meglepően ütőképes lett — a szó minden értelmében, hiszen egy strapabíró tabletről beszélünk, amiben korrekt hardvert és egy projektort is találunk.
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...