- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Koszike a hozzasolasokat de sajna nem segitett semmi igy visszavittem gariba. Azt mondtak menjek vissza egy het mulva es meglatjuk mi lesz. Azert nagyon koszi a segitseget.
-
Tamás24
tag
maxtor oldaláról le tudsz szedni egy progit maxblast ha jól emlékszem azzal mindent letudsz tesztelni ha valami gond van kiírja ha nincs akkor kábel, driver, vagy biosban nincs engedélyezve az IDE hdd block mode.
Ennyi egyenlőre -
-
Snakeiboy
aktív tag
Van egy 80Gb-os Maxtor HDD-m es az a gond hogy irni tudom 46Mb/s-mal de az olvasas nehany helyen 250Kbajtra csokken es atlagban 2Mbajtot nyom. Max adatatvitele meg 10Mbajt de ez nagyon nagyon ritkan. Kb ugy a particio 1%-aban. Mar mindent megprobaltam mindenfele hibaellenorzo programmal. Particion Magic-el(8.0) Sot mar low level format is volt es ugyan ez az eredmeny. Mi tevo legyek???? Meg van ra garancia vigyem vissza vagy van valami mas megoldas. Ja es bad sector nincs rajta. HELP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest