Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorka070
csendes tag
sziasztok
fejhallgatót szeretnék venni asus strix dsp vagy 7.1 ről mik a vélemények ? nem tudom hol lehetne őket kipróbálni de ha valaki tudna mondani egy helyet azt megköszönném . csak mert lehet ha annyival jobb az igazi 7.1 akkor azt venném meg ! -
Viktorka070
csendes tag
amúgy búék
-
Viktorka070
csendes tag
válasz spanglee001 #17081 üzenetére
köszi a választ, igazából nekem főleg cs:go-ra kéne, hogy halljam ha hátbakésel meg más játékokra(pl AC 3-at tolom most ) zene egyáltalán nem fontos igazából .. játékoknál is nagyon kijön ha kicsi a basszusa?
-
Viktorka070
csendes tag
sziasztok
főleg CS:go-hoz szeretnék fejhallgatót venni a többi mellékes . ezt néztem : https://ipon.hu/webshop/product/steelseries_siberia_350_feher/1384422 esetleg próbálta már valaki? vagy ennél jobb a cloud II csgo-ra? -
Viktorka070
csendes tag
sziasztok
ma megvettem a cloud II-t és arra lennék kíváncsi ,hogy ehhez érdemes vagy lehet letölteni valamilyen hangkezelő programot? csgo-ban kicsit fura hangja van pl az ak47-nek ,bár lehet csak a régit szoktam még és ilyennek van alapból elképzelve a fegyver hangja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palette expert kit kontroller videószerkesztéshez, hasonlókhoz!
- AOC AGON PRO AG276QZD (27", OLED, 2560x1440, 240Hz, HDR10, FreeSync, G-SYNC, 0.03 ms) Új!
- Eladó 2x16gb Kingston 3600Mhz RDB DDR4 memória ami soha nem volt használatban de kipróbálva igen....
- Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition (PS4/PS5)
- Zhiyun CRANE-EH001 kétkezes markolat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest