-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Zsolti! Van egy második nick-ed is itt a PH!-n...!
Rendezd a dolgot![ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
Természetesen...pl. én...több karival is...
Persze ilyen erős procival és PCI-e karival még nem...primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
Mi a faxnak neked serial...mit akarsz állítgatni abban a nyomorult 3DMark-ban...
Nem fogjátok fel, hogy magatokat csapjátok be azzal ha buheráljátok a tesztet?
Mintha én otthon gyakorolnám a magasugrást...megugrom a 180 centit, aztán hogy kicsit jobb legyen, lejjebb ásom a két mérőlécet 20 centivel...máris 200 centi az eredményem...én vagyok az ász...primus inter pares
-
Rover623
félisten
"Installd un" a mostanit, ha kérdez a registry-re, akkor engedd neki a törlést.
Aztán telepítsd az 1.1.0-t, patch és kész.
De lehet probléma az új ORB is...elkallódhatott a jelszavad, vagy vmiért kitiltottak...P.S.:
Na jó, 180 cm nem volt, de a 167 egyszer igen...ami azért egy 172cm magas, nem kifejezetten atlétikus kockától nem rossz...szerintem...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz suttogotibi #6901 üzenetére
A proci viszi a vállán a rendszert, de rendesen...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz lamavok #7041 üzenetére
Manapság mindenképpen 8000-es proci a minimum egy G80/G92 kari alá.
8400-assal sem fogsz 12.000 pontot elérni egy 8800GT-vel...max. 11.000
Még egy Q6600-assal sem biztos a dolog...
A 8800GT optimális esetben kb. 5-5.000 grafikus pontot képes elérni. Erre a 8400-as kb. 2800 CPU pontot hoz, ami összesen 11.182 pont...de ez az elmélet.
Egy Q6600-as max. 3900 CPU pontot ad, így az elméleti max. 11.993, tehát azzal sem lenne meg a 12.000.primus inter pares
-
Rover623
félisten
Kesergés helyett inkább ügyelnél arra hogy helyesen írd le a kártyád gyártóját...ciki...
Soxor elmondtam/elmondtuk, ráadásul a Futuremark is egyértelműen meghatározta: a 3DMark 2006 egy gamer teszt...nem VGA teszt...
Eriggy, oszt' nyomulj 2005-ben...ott a TOP10-ben két négymagos procc van csak...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz DavideX #7068 üzenetére
Szerintem lassan kihúzod a gyufát...
1. a kép sem jó? Nehogy má' engem szúrjál le hogy nem műxik az imageshack...pláne hogy a normális méretű jpg kép használata helyett szívatod a rendszert azzal a böszme nagy png-vel...
2. az 1000MHz-et az ujjamból szopjam...?
3. a többi meg rendben van. Ha nem hiszed, járj utána...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Szpisti #7108 üzenetére
Értem...
És szerinted szegény 3DMark-nak mi köze van a graf. tesztek alatt ahhoz, hogy hány CPU van...
Ez a VGA driver belügye...ezért mondtam hogy más gond van...az NVIDIA és az ATI is igazából max. 2 magot tud kezelni...ráadásul Intel és AMD platformon másképpen kellene optimalizálni, amit gondolom nem könnyű megoldani...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz kobak112 #7163 üzenetére
1024x768...
Szinte gondoltam...
Gyk.: fogalmunk sincs. A 3DMark06 alapbeállítása az 1280x1024...mindenki ebben mér, az így kapott eredményeket lehet hasonlítani a többiekéhez.
Régebben az ORB-on lehetett más felbontással készült eredmények között is keresni, de mostanában mintha már nem lenne ilyen fícsör.primus inter pares
-
Rover623
félisten
Látom, a matek nem az erősséged...
Az eredmények kb. 3.8%-a készült E6850 procival...és kb. 3.2%-a HD3870 VGA-val...ezen halmazok önmagukban sem jelentenek "xxx millió gépet", a közös metszetük meg pláne nem...
Arról nem is beszélve, hogy neked nem HD3870-ed van, hanem HD3870 CrossFire konfigod, ami természetesen külön kategória.
Lazán elképzelhető hogy mindösszesen kb. 50 ilyen konfig bukkant eddig fel az ORB-on.P.S.:
Egyébként az eredményed teljesen reális...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz Foglalt név #7199 üzenetére
1. általában akkor nem teszek be egy eredményt, ha valami lényeges infó hiányzik (sem a képeken, sem a hozzászólásban, sem az adatlapon nem található)
2. a linkek jelenleg nem élnek[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Foglalt név #7203 üzenetére
Feldobom addig máshova, bár ezeken cpu-z nincs, de a proci ugyanúgy megy, mint az elöttük levő 6 screenshoton
Milyen "előttük levő 6 screenshot"...?Itt az "előéleted": [link]
Aki ebből kitalálja hogy mik a fix paraméterek, annak kinyalom a popsiját.
Utoljára tavaly a 8600GT-vel produkáltál olyan eredményt, ahol nagyjából minden infó adott volt...
Majd ha összeszedted magad, jelentkezz ismét...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Foglalt név #7208 üzenetére
Na jól van, uncsi már a játék...
MILYEN GYÁRTMÁNYÚ KÁRTYÁD VAN?????
primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon