-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz Darth_Revan #5535 üzenetére
Maxi hála neked...
Csinálnál 2005-öt is?
Van egy "asztali" DDR2-es 8600GT konfigunk, és nagyon elégedetlen volt vele a tulaj...jó lenne legalább még egy eredmény hogy viszonyítani tudjunk!
Előre is köcce...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Darth_Revan #5544 üzenetére
A tiednél kevesebbet...
Pedig a P4-esét iszonyat módon megrángatta...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Azért lesz belőle 6x266, mert jól nevelt C2D procihoz méltó módon terhelés hiányában visszaveszi a szorzót 6-ra...
Normális terhelés hatására (tehát pl. a 3DMark futása közben) szépen felpörög a névleges 7x266MHz-re.Azota egyébként csináltam egy cmos clear-t és megjavult, fene se érti ezt
Vagyis azóta szarul működik...előtte volt jó...primus inter pares
-
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
csak csalódás a 3870 hisz a 2900pro is jobb volt
Azért csak várd ki a végét...a 2900pro is fog tudni annyit DX10 alatt mint a 3870...?
Egyébként: a 2900 felsőkategória (volt) az ATI-nál...3800-as középkat. Az árak is ennek megfelelően lettek belőve...nincs itt semmi probléma...P.S.:
Ráadásul a legtöbb Pro nem tud ennyit, de ezt te is tudod...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Ennek ellenére a 3870 DX10-ben rendre megelőzte a 2900XT-t...nem a Pro-t...!
Szerk: azért a felezett memóriabuszt én lényeges eltérésnek tartom. A belsejükről pedig egyáltalán nem biztos hogy mindent tudunk/közzétettek...
Nem gondolnám hogy a DX10.1 támogatás pusztán szoftverből történne...Nem kellene a tuningpotenciált keverni az abszolút teljesítménnyel.
Pláne nem kellene ilyen jellegű "beszólásokkal" elcsúfítani egy benchmark topicot. Tessék átfáradni az egyes kártyák topicjába...ott bátran lehet fikázni egymást...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz WonderCSabo #5638 üzenetére
A kép elég bénára sikeredett...
"Csak" a VGA órajelei nem látszanak...no meg a felbontás...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Core 2 Duo #5674 üzenetére
Megfenyíttessünk...?
Viktor77: ebben az esetben elég...olyan ritka hogy egy modinak "szakmai" megnyilvánulása legyen, hogy örömömben kivételt teszek...
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
-
Rover623
félisten
válasz joshua7 #5724 üzenetére
A 2005-ös listában levő linkekre gondoltam...azok nem mutatnak nekem semmit...
Mindkettő ez volt...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz Genius007 #5843 üzenetére
Megérte váltani?
Ennek a karinak papíron kétszer olyan erősnek kellene lennie, mint egy 2600 pro-nak.
De nekem úgy tűnik, mintha kicsit botladozna...
Nem is tudom, hova tegyem így hirtelen...eredetileg a 2900-asok közé szántam, de szvsz lejjebb kell majd tennem, pl. a 3800-asok közé...Ui2: szerintem kacsa, pedig ráférne a karira...
Persze minden attól függ, mennyit áldoztál rá...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Genius007 #5845 üzenetére
Tudom hogy XT-d volt, de a belső felépítés és az órajelek alapján a GT kb. 2x2600Pro...lenne.
Nem konkrétan a tied botladozik. Ahogy nézegettem a külföldi teszteket, sehol sem voltak tőle elájulva.
De: 26%-ot fizettél 36% teljesítménytöbbletért...és még nem húztad a karit...igazad van, megérte...primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz Ikaroseye #5855 üzenetére
Nem nagyon tudunk vele mit kezdeni...
1. gyenge...
2. ahhoz képest hogy 1024x768-ban csináltad (tényleg, miért is kellett buzerálni a felbontást), még gyengébb...
3. nem közölted a VGA órajeleit...remélem alapon volt...mert ha azt is húztad, akkor katasztrofálisan gyenge...primus inter pares
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest