- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
-
jumbo71
tag
Szerény kis eredményem egy C0-ás E8400 kíséretében.
4890[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eladohardver #17904 üzenetére
Hasonló eredményekből kilehet bogarászni mennyi lehet.
Mondjuk én is lenyitom általában a details ablakot is mellé. -
gombcomp
senior tag
válasz eladohardver #17904 üzenetére
Ezentúl figyelek rá!
Megnyitom a details-et is."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz gombcomp #17908 üzenetére
A 31273 pontos eredmény részletei:
1 - Return to Proxycon
96.03 FPS
2 - Firefly Forest
95.38 FPS
CPU Tests
CPU1 - Red Valley
2.42 FPS
CPU2 - Red Valley
3.37 FPS
HDR Tests
1 - Canyon Flight (SM 3.0)
219.92 FPS
2 - Deep Freeze (SM 3.0)
127.25 FPS
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Pubszon
veterán
-
NFree
addikt
Srácok lenne egy kérdésem , tegnap átírtam a vga-m bios-át egy emelt órajelű kari bios-ára.
Tehát a sima evga 98gtx egy evga 98gtx ssc bios-ra . nos ha így mérek egy alapot akkor az alapnak számít??vga
-
NFree
addikt
Oks srácok köszönöm
vga
-
Alister71
nagyúr
Pont erre mondtam én is, hogy az alapórajeles eredménybe a gyári OC-s karik se férhetnének bele, mert már az sem referencia értékeken fut.
Itt a hülyeség a GTX, GTX+-nál is mert a legtöbb GTX+-nak semmi köze az 55 nm-hez, csak egy emelt órajelű biost kaptak. Ha te a sima régi GTX-edre írsz egy ilyen 675 helyett 738-as biost, az még belefér az alapórajelbe.
Vagy ha van egy referencia Sapphire 4850-em és Atiflash-el rátolok egy Asus Top biost, az is alapórajeles lesz, de nem referencia.
Lehet, hogy a listán az eredményeket nem alapórajelesnek kéne hívni, hanem referenciának, mert az lenne a hivatalosan alapórajeles eredmény, mindennemű gyári OC is már tuningnak számít.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Raktam fel egy alapórajeles eredményt egy Phenom II 940 BE procival, ami 14216 pont lett. Most csináltam Q6600-al, ami azért valljuk be, pár generációval régebbi, egy szintén 3GHz-s eredményt, (940 alapórajel) ami 14179 lett, ugyanazzal a kártyával. Szerintem a Q6600 még ma sem olyan gyenge.
Hozzátenném, hogy ez az eredmény a P5Q-E biosának nem kis beállítása, optimalizálása után jött össze, mert kíváncsiságképpen lefuttattam ugyanezen a beállításon, annyi különbséggel, hogy a biosba minden fesz érték "auto"-n volt, és kb 13200 pontot kaptam, mert a lap össze-vissza feszelt mindent.Alister from Hell
-
ADAM1337
nagyúr
Csak egy kis lightos eredmény: 20150
Kari típusa sapphire -
-
Alister71
nagyúr
válasz ADAM1337 #17924 üzenetére
Hát én simán megkockáztatnám. Sima Sapphire karira rátoltam az MSI OC és az Asus Top biost is. Bár azok nem X2-esek voltak, de működtek.
Egyszer b@sztam el egy Vapore X biossal, ami után halál volt, de a 3 slottod Asus P5Q-E lapba egy nV mögűl simán visszaraktam az eredeti biost, és utánna megint jó volt. (4850-es)
Volt sima 3870-em is, arra is úgy rátoltam az Asus Top biost mint a szél.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
nagyúr
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
zH.
senior tag
Belőttem a feszt ,hogy ne ingadozzon ,illetve a RAM-okat Extreme módba raktam BIOS-ban.
100 ponttal lett több. Lehet ,hogy a CL9-es RAM fogja vissza ,de nem baj - nekem ez is bőven elég. A hőfokokon viszont meglepődtem ,azthittem magasabb lesz.[ Szerkesztve ]
just be
-
MCMIX
csendes tag
a listán lévő eredményemet frissíteném az alábbival:
MCMIX
-
tom_tol
addikt
válasz eladohardver #17949 üzenetére
ez egy okos hsz. volt
Új hozzászólás Aktív témák