-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
válasz infectedmann #16599 üzenetére
Mi a külömbség a sima 4850 és a toxic 4850 között órajelen kívül?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
der_
tag
Helló
Mit kell csinálni hogy win 7 ultimaten is fusson a progi? Nekem leáll hibaüzenettel de közben átvált egyszerű színösszeállításra is.
futuremark patch fönn van -
xLt`
tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire a topichoz kapcsolódik. A crt monitorom nem bírja a magas felbontást 3dmark06 közben. Ilyenkor mi a teendő? Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Pubszon #16607 üzenetére
ahogy BR4D( ) kolléga is mondta, az xp bizonyos hiányosságai ( max 2 gpu max 4gb ram) és azért mert a win7 sokkal jobb mint a vista, nem azt használtuk. ha cpu pontban el is marad vga pontra többet hoz a win7 az xp-nél és vistánál is.köszi a gratot de meg kell mondjam ez csak egy amolyan, nézzük meg lefut e kör volt, mert az igazi durranást a 4870x2-cf-fel akartuk de az nem sikerült valamiért... proci mindig megfagyott a cpu tesztben... jah csak mellékinfó, ez az eredmény 300 ponttal veri a GTX 295 quad SLI-t
-
FoBCRaistlin
őstag
valaki tudja, hogy az új oldalra mikor kerülnek át a mark06-os eredmények?
subaruwrc: ez tényleg komoly grt[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
rvn_10
senior tag
válasz FoBCRaistlin #16611 üzenetére
Meik az uj oldal?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
subaruwrc
félisten
válasz FoBCRaistlin #16611 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz FoBCRaistlin #16614 üzenetére
de
-
subaruwrc
félisten
válasz FoBCRaistlin #16616 üzenetére
esetleg jah már építés alatt.
-
der_
tag
16604-re van valakinek ötlete?
Már csak az a gond, hogy átvált egyszerű színösszeállításra ha elindul a progi. De vantage-el is ezt csinálja... -
-
slett27
addikt
válasz subaruwrc #16619 üzenetére
Szerintem rátapintottál a lényegre fórumtárs, én nem mertem így rákérdezni.
Adatlap : DEBAZZ !
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Először nekem is furcsa volt XP után, de megszoktam, nem foglalkoztam vele. Eredmény annyi lett amit kb vártam.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
rvn_10
senior tag
Hát igen akinek anyuciék megveszik...
-
Tyberius
aktív tag
válasz subaruwrc #16633 üzenetére
Hát igen, nem egy mai csirke ez a lap Húzni próbáltam, a 200 helyett 266-ot még elviszi, de a fölé egy tapodtat sem. Azt is csak úgy tudtam megoldani, hogy a processzor lábait összekötözgetve Vmoddoltam, mert a BIOS ilyesmit miért is támogatna Ráadásul tele van rejtett aknákkal, pl. húzott állapotban nem szabad automatikusra tenni a RAM frekit, alapállapotban meg nem szabad manuálisan bizgerálni, mert akkorákat fagy, hogy még
Erősen gondolkodom egy Giga EP45-ös lapra való lecserélésén. A RAM mellé meg vennék egy másik ugyanilyet, hogy legalább a dual channel meglegyen. Igazából azért érdekelne, hogy megéri-e ilyesmibe fektetni.
[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
válasz Tyberius #16634 üzenetére
iponon msot akcioba van a giga x48 26 kiló. Elég jó ár ha gondolod.
-
Dusee
őstag
hi!
unatkoztam, tuningoltam egy kicsit a gépet
alapból:
giga ga-ma78gm-s2h
amd phenom x4 9850be
4x1gb kingmax 1066mhz
int ati hd3200
win7 rtmcpu: 2,6ghz + vga: 800mhz = 2131
cpu: 2,7ghz + vga: 810mhz = 2185
cpu: 2,9ghz + vga: 825mhz = 2292procit nem akarom tovább gyilkolni gyári hűtővel
a vga 850-en pedig fagyik
hát ennyi lenne
köszönöm -
törölt tag
Istenem rvn_10...
Erre már nem tudok mit mondani. Látszik hogy magyar vagy. Akinek jó gépe van, gondolok itt subarura, már egyből ilyeneket mondanak... Szerintem így is elegen b**zogatják miatta, nem kellesz még te is. -
rvn_10
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz #97544192 #16637 üzenetére
eléggé kezd sniper elite-re hasonlitani... csak ennyire még ő se nagyképű.... eddig subaru sem volt... lehet csak kompenzálni akar valamit...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
valamire? és mire? hogy 15FPSel többet menjen a game? úgyis le fogja cserélni ha jön új konfig... veszit vele vagy 300k-t..amit majd egyszer tudna máshova is tenni Én már rájöttem... 1milla minusz után inkább játszok mediumon és 30FPSel minthogy játsszak very hardon 90FPSel..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #16644 üzenetére
én nem rajtad irigykedem, Te is tudod hogy lehetne nekem is ilyen, régen se volt valami szar gépem csak már nem látom értelmét..
egyébként csak a hsz-ekre reagáltam, eszemben sincsen téged szapulni, tudom hogy nincsen "olyan" géped, tesztre meg lehet kapni bármit, QX9650től kezdve...
csak mindenki úgy tünteti fel mintha a Tiéd lenne... lehet felét nem is láttad még"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rvn_10
senior tag
válasz FoBCRaistlin #16639 üzenetére
[OFF]Nem azért de kb egész nyáron másfél szbad hetem volt. Juni 30 ig vizsgaidőszak, 1 hét pihi, Aztán aug 26 ig megint meló. Szal ugy érzem nem dolgoztam keveset egész nyáron igy diákként mégsincs olyan gépem pedig biztos többet csináltam, mint mások és mégsincs atom gépem. És nem is nagyképüznék vele, h " NÉZZÉTEK AZ ADATLAPOM!!!!" Sry, h meg mertem szólalni.
subaruwrc: miért kéne bocsánatotkérni. Előbb neked kéne a sok ember megtévesztéséért...[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem értitek a poént, innentől kezdve nincs miről beszélni.
Térjünk vissza az eredeti témához. -
pszichiater
senior tag
Igen! Erre most már én is reagálnék.Mondjuk én egy kölcsönadott cuccosból
"kivitézkedett" eredményt eleve fel sem tennék. Emlékszem volt egy teszt-
képekkel illusztrálva... megláttam a 14-es crt monitort, nos akkor elbizonytalanodtam.
Rémlik subaru?
A "bocsánatkérés privibe" az ugye csak vicc?
Félre ne értsetek, de az irígységet én sem bírom elviselni, de egyenlőre lara
hozzászólása teljesen normális!
Majd jövök az újj eredménnyel, de a Rampage II.bios-a még "kínai"
Viszont a sajátom"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #16648 üzenetére
reagálj. ha már az olvasás nem megy.
Rémlik subaru?
nem. baromira nem tudom miről beszélsz. nálam 14-es crt monitort elég esélytelen hogy láttál
A "bocsánatkérés privibe" az ugye csak vicc? nem ezt kivételesen nem annak szántam és speciel nem is Laraxiornak csak azért mert neki válaszoltam...
Majd jövök az újj eredménnyel, de a Rampage II.bios-a még "kínai"
Viszont a sajátom
büszke lehetsz rá, nekem nem adatott meg hogy vegyek magamnak brühühü. marad az hogy megkérek valakit hogy támogasson.
Mondjuk én egy kölcsönadott cuccosból
"kivitézkedett" eredményt eleve fel sem tennék.
mert ezt mit is változtat a minőségén? roszabb lesz vagy többet ér vagy mivan vele? ez nem egy hivatalos verseny ahol csak saját cuccal lehet nevezni. de tudod mit, nekem megfelel a külföldi oldal is, ahol gratulálnak az emberek hozzá, és nem leugatnak mindenféle mondvacsinált hülyeséggel. eltűnik majd innen mindenféle komoly tuningos aztán tietek az egész játszótér és lehet majd chatelni meg berakosgatni az 5mhz-cel magasabb órajelen készült eredményeket. de legalább majd elmondhatjátok hogy saját hardverrel készült.ui:
ha már ennyire ragaszkodunk a szabályokhoz akkor rakd offba a nem a topikba illő szösszeneteidet. köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- ASUS AMD RADEON RX 6800 XT TUF GAMING OC 16GB videókártya
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- ASUS AMD RADEON RX 6700 XT 12GB videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest