Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mini PC
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basmacskin
aktív tag
mi --- a ---- kinod ----- ?
-
zottty
aktív tag
Ez a gagyi 4MB-s kártya ugy fölmelegedett hogy megégedte az ujjam! a 128MB-s 9200SE-radeon nem melegszik ennyira..

-
zottty
aktív tag
berobbantottam a kártyát de iszonyú szar felbontásban alig látok valamit..azaz éppen fordítva..túl nagyban látom a világot
csak az a baj hogy ez lett az alapértelmetet én meg vissza akarom majd kapni a radeont!
-
zottty
aktív tag
Hello! van itt nekem ez a PCI-os videókártya. Betettem az AGP-s radeonom mellé és nem mutat képet csak a radeon
a gép persze fölismeri ugy hogy működik meg semmi baja-- Hogyan lehetne valami életet lehelni bele? mert van itt kb. 20 karesz amit ugyanilyen módon még ki akarok próbálni nem tudom nem baj-e az hogy a radeont bennehagyom! előre is köszi: zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a gép persze fölismeri ugy hogy működik meg semmi baja-- Hogyan lehetne valami életet lehelni bele? mert van itt kb. 20 karesz amit ugyanilyen módon még ki akarok próbálni nem tudom nem baj-e az hogy a radeont bennehagyom! előre is köszi: zoli