Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    Megkéred az eladó srácokat (a MM alkalmazottait, nem a különböző TV gyártók promótereit), hogy hadd teszteld le az általad kiszemelt tévét a saját, erre a célra rendszeresített teszttartalmaddal. Elmondod, hogy tévét vásárolni jöttél; ez segít a választásban.

    (Nekem soha nem okozott ez problémát a helyi MM üzletben, de még az Euronics helyi boltjában sem.)

    Ha 43 a legnagyobb az bizonyos szempontból behatárolja a lehetőségeket, mert a gyártók 50 col alatt jellemzően csak a belépő kategóriás modellekkel szerepelnek. Van egy-két ritka kivétel, azokat viszont nem kapod meg 140.000 forintért. (FYKI: 44 colos nem létezik. 43 után 49, vagy 50 col következik.) Ebben a méretben igazi "Best buy" is ritkábban van.

    Az általad kiszemelt Samsung tévét én nem tartom jó vételnek. Ha még lehetne kapni az RU7000-es szériát, azt bátran ajánlanám. Az egy elég korrekt darab volt a kategóriájában.
    Ez nem az.

    Helyette az alábbiakat tudom javasloni:
    Philips 43PUS8505/12 4K Ultra HD LED Smart Tv
    --> MVA panelje szvsz a legjobb, amit LCD televízióba lehet tenni. Kontrasztos, szép képe van, VRR-t tud, 120 Hz-es panel mellett, ismeri, támogatja az összes HDR szabványt, és Android OS-e van.
    Ezek a tulajdonságai előnyősek arra a felhasználási területre, amit írtál.

    "Hab a tortán"... amolyan ajándék az Ambilight fény. Sokan vettek ilyen tévét a fórumtagok közül; egyöntetűen szeretik.

    Ár/érték arányban jó vétel ebben a méretben:
    HISENSE 43A7500F 43

    Jó minőségű VA panelt kapott, a saját VIDAA oprendszere elég felhasználóbarát, és Android alapú. Ugyan csak 60 Hz-es a panelja, de korrekt a színtér, minden HDR szabványt támogat, és innen a fórumról is többen használják már megelégedéssel.

    Szerintem ezek mindegyike jobb vétel a kiszemelt Samsung készülékhez képest. A gyorsabb, és jobb panel miatt a Philips modelljére adom a voksomat. ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák