Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Igen, ezt a magasságbeli bigyót észrevettem én is, hogy le kell hajoljak, akkor jó az alja. Csak úgy elég hülyén néztem ki

Nekem a falon a monitorok mögött fut két polctartó sín, arra teszek valami széles vízszintes polcok/deszkát/fémdarabot, és arra rögzítem fel a moncsikat szerintem, az asztal se túl mély, nem lesz messze.
Így még a magasságállításom is megoldott, mert "sűrűn" (5-10 cm) beosztott a tartó. A semminél jobb.Te nem akarod a falra tenni a monitorokat? 3 olcsó tévétartóval mondjuk... Vagy az már túl messze lenne?
A force-feedback nem rázza egyébként a monitorokat, ahogy most vannak?Sokat én se akarok rákölteni, mert a monitorok összesen kerültek 6000Ft-ba
Az dsub átalakítókra elment majdnem a duplája
Meg amúgy se ülök ezelőtt a gép előtt sokat, nincs már időm játszani sajna... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest