Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez mégis hova kellhet?
-
Richard!
addikt
FX8350-hez elég lehet?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Dragonovich
csendes tag
Nagyon impozáns de ezek után tud a gyártó villanyszerelő mestert is ajánlani?
-
Dr. Akula
félisten
Mivel SLI már nincs, 1 kérdés maradt: minek? Ennyit fognak fogyasztani a jövőben az Intel procik?
-
Dilikutya
félisten
válasz Dr. Akula #10 üzenetére
A lentebb linkelt videóban pont egy 4 videókártyás gép van, 4 db RTX4090 egy AMD Threadripper társaságában. SLI nincs, de az nem jelenti azt, hogy a multi-GPU halott lenne. Az MI tárt karokkal várja a párhuzamos feldolgozókat.
A kriptobányászat se SLI-vel megy, és ott is özön videókártyát pakolhatsz össze.
Ez nem játékos gépbe való táp, mondhatni ez nem játék.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
SaGaIn
senior tag
Nem tudom mit szórakoznak... 3600W-os modellt akarok hogy a 16 Ampert amit lehet egy kábelből hozzuk már ki 230V-on pls. Csak akkor lehet külön biztosíték kell majd a monitornak meg Tv-nek de sebaj Paks bírja... meg az ingyen-áram a napelemekből is hadd fogyjon
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Cassi
őstag
válasz Dragonovich #9 üzenetére
Ha 12VHPWR csatlakozóval vannak bekötve, akkor egy tűzoltó mester számára is szükség lehet.
-
Dilikutya
félisten
Mesterséges intelligencia. Sokkal jobb párhuzamosításban a GPU, mint a CPU.
De a kriptobányász gépek is így épültek fel, csak azokban még több videókártya is lehetett.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ha tippelnem kéne, hogy miért ekkorák a tápok:
1. Üzembiztos működés.
2. ~50% körüli terhelésen maximális hatékonyság. Ilyen 2000 wattot zabáló gépnél már számít ez is.A több 4090-re én is azt találtam, amit Dilikutya írt. Plusz workstationbe rövidebb renderelési idő, 3D-s programok, gondolom animációs filmekhez, Blender, stb.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Akkor viszont elbeszéltünk egymás mellett, mert én a videóra hivatkoztam, amit a #4-es hozzászólásban linkeltem, de most már látom is, hogy Dragonovich a cikkre hivatkozott, nem a Super Flower tápra. Benéztem... Utóbbinak tényleg 50% körül van a maximális hatékonysága.
[ Szerkesztve ]
-
Cassi
őstag
A határ a csillagos ég, Magyarországon is lehet rendelni Nvidia H100-as modult 8 egységgel. [link]
118,5 millió HUF áfával. A fogyasztást nem írják, de 700W körüli állítólag az alap H100 darabja. (Rákattintottam a Kosárba helyezés gombra, de inkább majd ha olcsóbb lesz. )
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Már csak annyi kérdésem lenne, lilában kapható?
-
Pikari
addikt
Valószínűleg csak reagáltak a piacon a kisebb gyártók (Julongfengbao, LC Power, Alpha) által elkezdett kilowatt versenyre, ami főleg a bányászokat célozza.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Nekik tulképp mindegy, hogy bányászol, aizol, vagy asicot kötsz rá. Amit furcsállok, hogy az elmúlt pár hónapban az LC Power mintha fű alatt elkezdte volna elkaszálni a másfél KW fölötti tápjait, és csendben előkészítette volna a kivonulását a szegmensből.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Hát... nem volt neki nagy forgalma, azért a nyugaton népszerű márkák mellett labdába se rúghat az Andyson, meg ki tudja milyen beles tápjaival, de igazából itthon sem. Olcsónak olcsó, mert annyit is ér. A miniházai között viszont van pár jobb darab, de az más téma.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
A bányász/ai/asic körében elég népszerűek voltak pár éve, meg is szedték magukat belőle rendesen. Lehet, nem volt már nekik akkora biznisz az utóbbi időben, aztán egyszerűen hagyják kifutni a paletta ezen részét.
-
Cefet
aktív tag
Ez szuper! Azon paráztam, hogy miről fogom etetni a 4 db 150W-os Peltier modult (4x15A)... Így marad kraft a 4090-eknek is...
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
laed
tag
Na ehhez találjatok UPS-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs