Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morphin

    tag

    válasz solfilo #50523 üzenetére

    Ismerős is használja a 6C-t rendesen és nincs baja. Én egyelőre hanyagolom a történetet. Különben pedig láttam pár képen "új fajta" távirányítót a Microlab-okhoz...reméltem azzal küldik. Hát nem, a sima szürke kétpálcás bóvlival kaptam...ez szerintem 20-30 éve is vicc kategória volt, nem hogy a 21. században.
    Lehet hülyének néztek, de egy szobával arrébb van egy komplett 5.1 szettem egy Denon erősítővel a sarokba depózva.
    Nemrég elváltam, szüleimhez költöztem vissza és teljesen más bútoraim vannak, mint régen, emiatt akartam az egyszerűbb utat járni.
    B terv, hogy a TV felköltözik a falra és akkor a TV állványon pedig rendesen be lesz kötve a Denon+két front. Más kávéház azért, mint a Microlab.
    A nagy frontok mondjuk nem híresek (AcousticSolutions), de van még a házban két Wharfedale és két Mission is ami nem igazán van használva. Van opció...
    Más: azt hiszem itt eléggé ellenzik a soundbarokat/hangprojektorokat...ma egy szabad fél órámban beszaladtam a MM-ba.
    200 Szent Istvánért szólt éppen egy kritikán aluli Bose...a vurstliban különbet lövök szerintem. Na és aztán csaknem szerelembe estem. Egymás mellett volt két Denon Heos. A 300ezres meggyőző volt, de ami meglepett az az, hogy a 200ezres "kistesó" nem maradt el semmiben sem. Nyilván nagy tér, a forrás sem tudom milyen volt (2 perces Transformers intro részlet), de nah...tudnak ezek normálisan is szólni...csak ne lenne 200ezer. Annyiból még jobb külön szettet lehet venni. :W

Új hozzászólás Aktív témák