Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • morphin

    tag

    Sziasztok!
    Egy kis helyzetjelentés...még meleg a szituáció, szó szerint. Heteket töprengtem a Microlab Solo 7C-n. Volt itt egy kedves kolléga, aki elég pozitívan nyilatkozott, hát meg is rendeltem Emagról. :K
    Ma érkezett meg, illetve tegnap vettem át hozzá egy Fiio D03K-t és holnap mentem volna még egy Logitech Bluetooth vevőért.
    Egy raspberry pi-kodi-ról megy HDMI a tv-be, majd optikain PCM ki a Fiio-ba és RCA->Solo 7C.
    Már amikor bekapcsoltam az egész sztorit, fura pattogásokat hallottam. Na mondom nem kezdődik jól, de gondoltam halk hangerőn (30 körül) elkezdem pár FLAC-kal tesztelni. Még csak egész számokat sem hallgattam meg, csak bele tekergettem mindbe, mert nem volt az igazi. Loreena McKenitt, Journey és Edda volt az alany. Egyik sem tetszett. A szép magasak mintha dobozba lettek volna zárva.
    Jöjjön valami film, Batman vs Superman. Direkt a végére tekertem egyből, legyen egy kis izgalom. Na az megvolt... :Y
    Gyakorlatilag 2 percet nem ment a jelent...pukkanás, majd a hang elnémult. :W
    Optikai? RCA? Valamit nem jól dugtam össze? Mire az aktív párost kezdtem el vizslatni megcsapott egy szúrós füst szag...elosztó azonnal le, tápkapcsoló szintén...hátul mindkét csőből füst szállingózott még percekig (készítettem róla videót is)...elcsomagolni sem merem most.
    Normális (10e kategória) túlfeszvédős elosztóba volt dugva minden.
    Nem volt elég haza cipelni...pláne az állványként funkcionáló zsaluköveket...ki vagyok akadva teljesen.
    Nyilván nem az összes Microlab rossz/hibás/gagyi, de ezek után valahogy nem kérek többet belőle. Sőt, hanyagolom ezt a projektet...
    Valamelyik nap volt itt téma, hogy le kellene venni az ajánlottak közül a márkát, de meg lett védve...hát gondoltam bele vágok.
    Kezdhetek reklamálni. :O Remélem nem lesz gond. :U

Új hozzászólás Aktív témák