Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Albigator

    őstag

    válasz SunMount3r #47933 üzenetére

    Bocs elkerülte a figyelmemet h neked is ilyen hangfalad van...

    Kiegészítés, vagyis inkább helyesbítés következik:
    A gyári 1.5m-es kábellel és másik kicsi kábellel is zúg: nagyon de nagyon picit ami a videóban nem is hallatszódik, emberi füllel is ha csak odarakom a fülemet a hangfalhoz közvetlen éppen észlelhető de ez nem zavaró egyáltalán.
    Úgy gondoltam h a hosszabb kábelnek van köze ehhez, ami sokkal jobban felerősiti a gerjedést valamiért ami már távolabbról is hallható és zavaró egyértelműen. A hang fel van tekerve majdnem maxra "órás hasonlattal élve" kb 3:30-4:00 körülire van csavarva.

    A földhurok meg sajnos esélyes, h jelen van az adott szobában.
    Az érintett hangfal hozzá van dugva ugyebár egy okos tv-hez. A tv egy routerhez és egy laptophoz (HDMI - MiniDP kábel). A laptop pedig egy másik 2.1-es hangfalhoz (Genius sw-hf 2.1 1700). Minden egy konnektorból hosszabbítók segítségével. De mikor teszteltem ezt a zúgás dolgot a smart tv nem volt összekötve a fent említett eszközökkel és a hangerő maxra volt húzva.

    De egy másik helyiségben még durvább a helyzet ilyen szempontból nézve ahol szintén van egy még egy Genius SP-HF1250B amit a gyári kábellel használok de nincs jelen ott se ez a zúgás, csak egy alap halk sistergés. Ott a helyzet most a következő: A hangfal egy tv-hez van dugva, ami pedig egy asztali pc-hez. A gépre rá van dugva egy 5.1-es hangrendszer, még egy tv és 2 monitor.

    De komolyan nem hiszem ezt el h ha bemegyek egy tech boltba és leemelem a polcról a legdrágább kábelt ami nem 10+m hanem csak 3m de mégse üzemel megfelelően.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák