- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ha jól értem, nem unistallálódik egy már meglévő telepített NV CP, csupán nem frissül újabb verzióra. Plsu akár le is lehet szedni a WQindows Store-ból, akinek nagyon kell (mint nekem).
Pontosan így.
-
0xmilan
addikt
Reddit-en érdemes szétnézni, RAM-ot pofátlan módon és rendszeresen több felhasználónál is elkezdi felzabálni... más "bug" szinén visszatérően jelen a container körül. Package mennyiség indokolatlanul kilőtt, szóval még a a végén a ping-em bánja? Lol. Valaki fordítva ül a lovon.
TCPView vagy feladatkezelő és meg lehet állapítani miről beszélek. Ezekre nem szánok erőforrást jelen esetben noti RTX 5070-el.Ezeket a telemetria kapcsolatokat lehetne blokkolni lokalis tuzfallal. Gondolom az app a normal funkcioit anelkul is el tudja latni.
Eddig direkt nem telepitettem az NVIDIA App-ot, mert en is azt hallottam, hogy csak egy resource hog. Most viszont lehet, hogy kiprobalnam, foleg igy, hogy a Control Panel EoL. -
wasd.hu
senior tag
Reddit-en érdemes szétnézni, RAM-ot pofátlan módon és rendszeresen több felhasználónál is elkezdi felzabálni... más "bug" szinén visszatérően jelen a container körül. Package mennyiség indokolatlanul kilőtt, szóval még a a végén a ping-em bánja? Lol. Valaki fordítva ül a lovon.
TCPView vagy feladatkezelő és meg lehet állapítani miről beszélek. Ezekre nem szánok erőforrást jelen esetben noti RTX 5070-el. -
E.Kaufmann
veterán
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha jól értem, nem unistallálódik egy már meglévő telepített NV CP, csupán nem frissül újabb verzióra. Plsu akár le is lehet szedni a WQindows Store-ból, akinek nagyon kell (mint nekem).
-
wasd.hu
senior tag
bizonyos szintű adatgyűjtés ma már gyakorlatilag minden ilyen ökoszisztéma része, ez önmagában nem különösebben meglepő.
Ez inkább arról szól szvsz, hogy mennyire indokolt ezért cserébe annyi háttérszolgáltatás, automatizmus és plusz réteg egy alapvetően jól működő driver workflow fölé. Ezt szerintem Abu is pontosan érti, ezért nem is feltétlen a fícsörök fejlesztése a valódi töréspont. Lesz rá lehetőség, lehet ez továbbra is egy opcionális kérdés. -
nexplo
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nvidia container konstans adatforgalmat generál ebben a modern Experience NVIDIA App-ban is. Érthető okokból sokan ma is jobban bíznak a kézi beállításokban, főleg ha már kialakult saját workflow és tapasztalat is van mögötte.
Ezt itthagyom, remélem folytatják a munkát
https://www.techpowerup.com/forums/forums/nvcleanstall.91/
https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/Persze. Az a dolga, hogy gyűjtse az adott gépről adatokat és elküldje az NV-nek.
-
wasd.hu
senior tag
Nvidia container konstans adatforgalmat generál ebben a modern Experience NVIDIA App-ban is. Érthető okokból sokan ma is jobban bíznak a kézi beállításokban, főleg ha már kialakult saját workflow és tapasztalat is van mögötte.
Ezt itthagyom, remélem folytatják a munkát
https://www.techpowerup.com/forums/forums/nvcleanstall.91/
https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ -
Abu85
HÁZIGAZDA
Idézet a cikkből: "... biztosítja a Control Panel legtöbb funkcióját. Itt megjegyzendő, hogy majdnem minden beállítás át lett emelve, ..."
Majdnem minden?
De kár, hogy nem fogadtam, hogy nem fogja teljes egészében pótolni a Control Panel-t.
Nem értem miért nem lehet egy copy-paste a CP beállításokra, és mindenki boldog lehetne. Illetve sejtem: majd a népeken teszteljük kinek mi hiányzik és majd pótoljuk, ha nagy lesz a népharag.(Személy szerint félek az NV app-tól, mióta pár éve egy gyengécske hardveren a játékaim hosszasan finomított grafikai beállításait egy frissítés után elintézte.)
Az egyes beállításokat az NVIDIA legacy-nak minősítette, így azokat nem is fogják már átemelni. Ez az oka, ha valamit nem találsz majd. Ezek zömében nem hasznos, vagy az új játékokkal nem működő funkciók, amelyek leginkább pár régi címben hasznosíthatók csak, azért pedig nincs értelme karbantartani őket. A mostani állapot a teljes, tehát a tervezett beállítások ott vannak az NVIDIA App-ban. Ami nincs ott, azt nem is tervezték és nem is tervezik már átemelni.
#17 GEIL : Nem, de az Experience volt a kiindulási alap, tehát ami az Experience-ben ott volt szolgáltatás, az itt is ott van. Úgy érdemes felfogni, hogy az Experience és a Control Panel lett egybegyúrva egy felület alá, mínusz pár paraméterezés, amit az NV legacy-nak minősített.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Az nv app végülis az experience ?

(azt soha nem telepitettem még...és szándékosan....a control panelben már több mint éve tudom nekem mi és hogy kell és állítom manuálisan ha szükséges...)

Nem szeretném, hogy a finomhangolt beállításaimat automata módon egy (kémkedős) program finomhangolja és össze vissza állítsa a csúszkákat mert szerinte az úgy optimális.....láttam havernál 1-2 éve az experience-t valami játéknál és mosottabb képet kapott kevesebb fps-sel, mielőtt én belőttem neki experience nélkül az élesebb és jobb kinézetű több fps-sel futó beállításra manuálisan.....erről ennyit.

-
Rakamaz
tag
Idézet a cikkből: "... biztosítja a Control Panel legtöbb funkcióját. Itt megjegyzendő, hogy majdnem minden beállítás át lett emelve, ..."
Majdnem minden?
De kár, hogy nem fogadtam, hogy nem fogja teljes egészében pótolni a Control Panel-t.
Nem értem miért nem lehet egy copy-paste a CP beállításokra, és mindenki boldog lehetne. Illetve sejtem: majd a népeken teszteljük kinek mi hiányzik és majd pótoljuk, ha nagy lesz a népharag.(Személy szerint félek az NV app-tól, mióta pár éve egy gyengécske hardveren a játékaim hosszasan finomított grafikai beállításait egy frissítés után elintézte.)
-
Chaser
legenda
A Control Panel bőven elég modern felülettel rendelkezik, hogy mindent egyszerűen, tisztán be tudjak állítani.
Nem értem, hogy miért kell mindent is a "modernizálás" jegyében elcseszni.
Valahogy le kéne szoktatni a szoftverfejlesztőket az állandó ui változtatgatásokról. Baromi zavaró.Ezt nem ők döntik el, hanem a főnökeik)
Én sem szeretem ha valami bevált moddoljanak rajta. Nv panelt mondjuk már rég láttam, amikor használtam jó volt. -
sittes79
addikt
NVcleaninstall-t nem cseszi el az NVApp, akkor inkabb nv inspector mint ezek a rendszert visszafogo otvarsagok.

-
xandrush0831
senior tag
-
GreatL
őstag
A Control Panel bőven elég modern felülettel rendelkezik, hogy mindent egyszerűen, tisztán be tudjak állítani.
Valahogy le kéne szoktatni a szoftverfejlesztőket az állandó ui változtatgatásokról. Baromi zavaró.Egy lassú vacak a Control Panel, legutoljára Win 98-on kellett frissíteni a common controlst hogy működjön, kb. az volt az utolsó komolyabb frissítése amikor alápakoltak rendesen. NvidiaProfileInspector kellett mindenhez is már régóta.
-
Csupingo
veterán
Pont az egyszerűségét szerettem.
Most majd kapásból tízszeresére nő a mérete, meg színes-szagos lesz, mint az amd drivere, amiben 1000 dolgot lehet állítani, csak előtte fél órát kell keresni, hogy mi hol van.Amíg itt a PH-n nem kezdtem segíteni nvidia driveres, stb kérdésekben, addig kb. 10 év alatt 5x indítottam el, mert magamnak nem kellett hetente valamit piszkálni benne.
-
MLaca
őstag
-
mrzed
senior tag
Ez az app működik bejelentkezés/regisztráció nélkül?
-
Trailblazer
veterán
Azt már nem, szó sem lehet bloatware-ről. Bízom benne, hogy valaki megoldja mégis 3rd party-lag.
-
Busterftw
nagyúr
Mivel atkerult kb minden, funkcionalisan nincs miert fanyalogni miatta.
20 eve ugyanez lejatszodott, amikor a CP volt "uj", levaltva a regit:
Ott is volt fanyalgas.
-
arpi6k
addikt
Amikor kijött az új nv app fanyalogtam miatta, de használat közben azt lehet mondani hogy megkedveltem. Teljesen jól haszbnálható.
-
JulianSinulf
őstag
Az lenne az ideális, ha egyik se kellene, mert az alapokat be lehet állítani Windows alatt, mást meg ne kelljen piszkálni, hogy jó legyen az élmény
Igen, ez lenne az ideális.
-
Busterftw
nagyúr
Valahogy le kéne szoktatni a szoftverfejlesztőket az állandó ui változtatgatásokról. Baromi zavaró.Azert a CP erezhetoen egy lassu oskovulet volt, itt nem csak UI valtozas van, uj, modern alapokra irtak az Nvidia Appot.
-
E.Kaufmann
veterán
Valahogy le kéne szoktatni a szoftverfejlesztőket az állandó ui változtatgatásokról. Baromi zavaró.Az lenne az ideális, ha egyik se kellene, mert az alapokat be lehet állítani Windows alatt, mást meg ne kelljen piszkálni, hogy jó legyen az élmény
-
JulianSinulf
őstag
Valahogy le kéne szoktatni a szoftverfejlesztőket az állandó ui változtatgatásokról. Baromi zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 8T / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Belengetik a BC számlaszámot, de feloldani már nem tudod

Most majd kapásból tízszeresére nő a mérete, meg színes-szagos lesz, mint az amd drivere, amiben 1000 dolgot lehet állítani, csak előtte fél órát kell keresni, hogy mi hol van.