- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Nyilván hülyeség. 3x jobb kihozatal lenne az azt jelenti hogy most minimum 60% kuka.
Ezeket növesztik henger alakú virsliként, aztán vágják lapokra. [link]
Elég sok kísérlet volt már Si lecserélni, de még nem találták meg. Bár a GaN nem véletlen nyer teret mindenfelé. Nagyon magas feszültség tűrés és nagy frekvencia miatt. Csak random weboldalon azt írták nehéz növeszteni és eléggé instabil. Még.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
3x kihozatal a hülyeség. Bár nem tudom hogy oldják meg a kocka alakú wafert, az érdekes lesz. 3.7x több lehet rajta, mivel 3.7x nagyobb a felülete. WOA. A kihozatal egységnyi felületre értik, nem 1 darab waferre. Kicsit jobb lesz (lehet) a kihozatal, de szerintem pont a sarkok tele lesznek selejttel, mert annyira más ott a hűlés mint a kör alakúnál. Szóval lehet szarabb lesz a kihozatal. Én valamiért BS szagot érzek ezzel a tégla waferrel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Nem a TSMC adta ki a hírt, így lehet csak valaki komolyan vett egy tézist.
Nekem így kő hozzá nem értőnek a mostani szikikon gyártási metódustól annyira eltérő módon kellene gyártani, hogy azt perpill nem látom be. Mitől nő majd a szilikon kocka alakúra kör helyett. De lehet nagyon szimpla megoldás és csak a további megmunkálások az igazán macerásak és azért nem csinálja senki. Fene tujja.
Nekem ez a véleményem. Ennyi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest