Új hozzászólás Aktív témák

• DrotosToth

friss újonc

LOGOUT blog (1)

válasz hcl #1 üzenetére

Köszönjük az elismerést! Többes számban, ugyanis a kód és a HW nagy része a kollega {And} munkája, én csak a panelt rajzoltam hozzá.

"Esetleg egy bevezető oldal"
    Upsz, ez tényleg kimaradt, látszik, hogy nem vagyok egy cikkíró tipus...
    Az alapötlet az volt, hogy ha valaki barkácsol magának végfokot, media playert, egy akármilyen SBC-t, stb, akkor legyen egy jól paraméterezhető, automata ventivezérlője, amit akár az előlapra, akár a házikóba elrejtve könnyen be tud építeni; és/vagy azok számára, akik szívesen megismerkednének egy alapszintű felületszerelt panel forrasztásával.

De szolgálhat dev.board-ként is annak, aki nem riad vissza a kód megírásától, és mondjuk valami egészen más a forrást és kimenetet szeretne (a uC-be elég sok minden belefér). Az I2C vonalra rá lehet tenni fényérzékelőt, páraszenzort, stb, a kimenet is hajthat egy LED-füzért, akvárium levegőztetőt, vagy akár hajókürtöt. :)

A fájlok egyébként ma kerültek fel, And hamarosan megosztja a linket.

("rendszerintegrátok" találnak egy basic 3D-s modellt is, hogy ne kelljen ezzel külön bíbelődniük)
    Hamarosan a manual is elkészül, bár aki anno a 3-gombos kvarcórával elboldogult, annak ez is menni fog, .pdf nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák