- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, de a V2 is 2,3-szer nehezebb annál, mint amit használok (G-Wolves HTX Ace).
Itt 40 (vagy nagyon max 45, ha minden más szempontból über a cucc szubjektív szemmel) gramm felett már nem lesz soha semmi tartós használatra. Sőt, simánlazán mehetünk lejjebb is; minél többet, annál jobb. A következő maus már 30 gramm alatt lesz. Szerencsére nekem az ilyen átszokás dolgok percekben, de maximum órákban mérendők. Inkább percekben.
Amúgy tényleg javaslom, hogy próbáld ki! Nagyon kevés olyan ember van, aki egy ekkora váltás után visszatér a nehéz cuccokhoz. Elsőre előfordulhat, hogy picit szokatlan lesz, hogy ugyanakkora erőkifejtéssel jóval tovább mozdítod (overshoot), de hamar megszokható vagy akár a sensit is lejjebb lehet venni.
-
Ugyan, pár hónap, és én is 40 vagyok, de ettől még ugyanúgy pörög a hent, ha arról van szó.
Egyébként ha úgy érzed, hogy lassulsz, akkor az még egy indok, hogy valami kiélezettebb cuccot használj. Ha már mindenáron Razer, akkor DA V3/V3 Pro, akár base moddal (újabb mínusz 8,3 gramm, ami nem kevés, és bármikor visszaalakítható). Szerintem meglepődnél.
-
Gondoltam, hogy nem tűnt fel (hiszen dicséred), pedig nagyon is érezhető. Nem is értem, hogy Razeréknél mit ittak a tervezőasztal felett, amikor erre rábólintottak. Főleg, hogy a tech meglenne, hogy minimum 60-70 gramm közé fogyasszák. Akkor sem lenne túlságosan impresszív, de legalább az ember azt mondhatná, hogy azért megpróbáltak valamit villantani. És egyből mehetne az ajánlottak közé.
Csodálom, hogy téged nem zavar, pedig FPS-ben – amire elmondásod szerint sokat használnád – kiemelten hátráltató tényező a magas(abb) tömeg. Sokkal lomhábbak a rekaciók és a hirtelen irányváltások, egy pehelysúlyú cuccal jóval pörgösebben lehet hentelni, és nem a szubjektív preferencia miatt.
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Synthwave #37 üzenetére
Szeretem amikor valaki annak magyarázza el a megmagyarázhatatlant aki jelenleg is mind a kettőt tudja élesbe tesztelni mivel itt vannak mellettem! Egy dologba nem tudok választ adni hogy mennyire lesz tartós azt az idő eldönti de hogy jobb a v3 használat közben az 100%! Simán vissza tudnám küldeni az alzának ha szar vagy ugyan olyan lenne de jobb! Szerinted minek költenék 20ezret egy másik ugyan olyanra ha nem érezném a különbséget?
-
-
Kiskutya
veterán
Mielőtt valaki azt hinné hogy kamuzok:
és most nézem a mikrofon kimaradt!
-
Kiskutya
veterán
válasz
LordyDaVidra #32 üzenetére
A supportot adom meg a synapse is lehetne stabilabb nekem pl a steelseries gg szoftver jobban tetszik pedig azt is sokan szidják! Ennek ellenére nekem tényleg évek óta működik minden pedig nem kíméltem őket!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Synthwave #33 üzenetére
Itt van mindkettő szóval kézzel fogható a különbség! A görgőt meg szoftveresen tudod állítani ugyan úgy mint a v2-nél csak ott manuális volt az egér alján! Sokkal simábban mozog az egér is és nem placebo mert teszteltem. Az hogy mennyire lesz tartós majd kiderül. Az előzőt se kíméltem van vagy 1700 óra a pubg-ben és még mindig jól működött! Egyébként írják máshol is hogy érződik a simább mozgás!
"A Razer Basilisk V3 a Razer Basilisk V2 újabb verziója . A V3 magasabb maximális CPI-vel és némileg alacsonyabb kattintási késéssel rendelkezik. Lekerekített szélű egérlábakkal is rendelkezik, amelyekről a felhasználók azt tapasztalhatják, hogy simábban siklik. A görgetőkereke egy opcionális funkcióval rendelkezik, amely automatikusan vált a tapintható és a szabad görgetési módok között attól függően, hogy milyen gyorsan görget. Ezenkívül rendelkezik egy extra RGB területtel, kilenc független RGB zónával egy csíkban az egér mindkét oldalán és hátulján, amely lefelé, az egér alá veti a fényt. Másrészt a V2 bal oldalán lévő mesterlövész gomb eltávolítható, míg a V3-on nem." [link] -
-
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Amikor írtam ezt, épp akkor döglött meg a 6 hónapos HyperSpeed-es fülesem amit munkára használok. De gyakorlatilag majdnem minden megmurdelt már amit tőlük vettem, az árához képest gyenge a minőség, a support meg borzalmas.
-
-
"Az hogy túlárazott aláírom de szerintem a steelseries vagy Logitech cuccokról ez szintén elmondható mint ahogy a legtöbb gamer jelzővel ellátott termékekről is!"
Így van. Ezért sem vesszük egyiket sem.
Az első körös gyártók:
Egér: Pulsar, G-Wolves, Lamzu, Endgame Gear, Xtrfy, Zowie, Vaxee, Zaunkoenig
Egérpad: Artisan, PureTrak, Lethal Gaming Gear Pro széria, Xten, SkyPAD/Wallhack, GLSSWRKS (de az üvegek jöhetnek a Pulsartól, ASUS-tól és Razertől is)
Billencs: Keychron, Varmilo, Akko, Qwertykeys, HHKB, Leopold, Realforce, Filco
"Én ma vettem át egy basilisk v3-at! Szerintem nagyon jó egér valahogy sokkal simább a mozgása mint a 2-nek!"
Placebo. Az előző generáció jobb konstrukció.
-
Pocok256
veterán
Széria hibás hulladék az összes utána olvastam ... azért se vittem vissza mit csinálnak adnak egy másik f*st aztán fél év mulva megint mehetek ... többet ér az időm ennél. Van amit elviszek gariztatni nyílván egy lapotpot tv t stb de ilyen pár tizezres szutykokat sokszor nem szoktam ...
-
Kiskutya
veterán
válasz
Cray Tyler #19 üzenetére
Akkor én kivétel vagyok mert ahogy fentebb is írtam szinte minden cuccom razer és semmi gond. Van ami 5 éves és az is tökéletes! Nálam max annyi a negatívum hogy a synapse szoftver szarakodik néha de azt is mindig megoldottam!
-
fene_vad
senior tag
BASEUS 13 in 1 70 dodó.
https://www.baseus.com/products/portaljoy-13-in-1-usb-c-hub
-
Utoljára a Diamondback-em volt jó Razer termék (de annál jobb egerem azóta sem volt!), meg alá az ExactMat pad (utóbbi mai napig megvan). Azóta vettem kb 8 féle Razer terméket (pont a jó tapasztalatok miatt), és mind, de mind meghalt 1 éven belül. Volt többféle egér, füles, billentyűzet. Haver tök véletlenül mondta pár éve hogy ő aztán soha többet razer mert mindene kipusztul 1 éven belül. Mondtam neki hogy nálam is ez van.
Mindez azért végtelenül szomorú, mert amúgy formára és használatra mind nagyon jó volt, top gamerek is ajánlják meg használják is őket meccseken, tehát nyilván nem szarok, de nekem nem fér bele hogy évente vegyek új beviteli eszközöket. Steelseries-re és Corsair-re váltottam, ezekkel nincs semmi gond. -
PTM
aktív tag
Ezekben lehet cserélni a kapcsolókat szerintem, az Egér probléma topikban talán vállalja is valaki. Elég gáz, hogy a drága egereknél is ilyen van, de legalább esélyes, hogy javítható és többet nem lesz vele ilyen gond.
Azért garanciaidőn belül én is visszavinném (ahogy tettem a pár hét után duplaklikkes Logitech G903-mal), az biztos.
-
Kiskutya
veterán
Az még a jobbik eset ha garancia időn belül megy tönkre. Nyilván kinek ez kinek az jön be lehet nekem volt eddig szerencsém! Most jön a 3. egér remélem nekem ezzel sem lesz gond van rá 2 év garancia majd kiderül! Steelseries szimpatikus márka nekem is én fejhallgatót akartam venni csak kifogtam jó áron a fentebb irt Razert így maradtam a márkán belül!
-
Pocok256
veterán
Razer egérrel én is szívtam... Volt két deathadderem azok fél evig bírták mindnek a gombja lett bugos kettőt kattintott és társai... Aztán vettem egy deathadder elitet az 8 hónapot bírt ugyanúgy gombja lett kuka... 3 razer 1 és fél ev alatt elég volt nekem, lehet csak peches vagyok de na.pedig amúgy bejön az egész márka mrg az egerek is de ez nálam nem fér bele. Steelseries eddig bejött.
-
Kiskutya
veterán
Értem szóval volt 1db terméked ami elromlott és az alapján úgy gondolod mind rossz! Nekem jelenleg
bill: blackwidow v3
egér: basilisk v2
kamera: kyo x
mikrofon: seiren mini
Fejhallgató: blackshark v2 pro 2023Ez mind tökéletesen működik! Basilisk v2 elött egy deathadder volt azt úgy adtam el hogy tökéletesen működött a blackshark v2 pro 2023 elött meg egy kraken tournament volt ami azon kívül hogy megkopott a fül párna most is tökéletes és itt van bedobozolva nálam amúgy azt is csak azért cseréltem le mert jó árban meg tudtam venni a másikat!
-
Kinder
senior tag
Razer Basilisk V3 1 hónap útán halálozott el, pedig csak napi 7-8 óra excel-ezés volt vele.
Ott meg azért egy egér elég sokat pihen.
Lehet, hogy hamisítvány volt?
Itthoni, valós üzlettel rendelkező számtech boltból vettük.
GAriban cserélték amúgy 6 hét alatt, de addig nyilván kellett más helyette, egy Redragon vettük fele annyiért se, és azóta is hibátlan, a cserélt Razer azóta pihen a dobozában. -
Alchemist
addikt
Lassanként terjedelmesebb lesz a dokkoló, mint egy ultrabook...
-
nyunyu
félisten
User error volt.
Hirtelen felindulásból frissítettem a HP USB-C Dock G5 firmwareét, egyből megjelent a 4k@60Hz is.
Így elég lesz 1 USB-C kábelt rádugni a laptopra az eddigi táp+HDMI+USB helyett.
4k@60Hz-hez USB-C DP Alt Mode 1.4-et kell tudnia mind a laptopnak, mind a dokkolónak.
-
Kiskutya
veterán
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Semmi! Van akinek bejön van akinek nem! Nekem évek óta Razer cuccaim vannak és teljesen elégedett vagyok velük! Az hogy túlárazott aláírom de szerintem a steelseries vagy Logitech cuccokról ez szintén elmondható mint ahogy a legtöbb gamer jelzővel ellátott termékekről is! A másik dolog Razer terméket csak hivatalos helyen szabad venni sok a hamisított! Érdemes beregisztalni a hivatalos oldalon miután vett valaki ott kiderül mi a helyzet!
-
-
errorcode06
őstag
válasz
LordyDaVidra #1 üzenetére
Mi a gond a razerrel?
-
yanna
addikt
Kíváncsi vagyok, mekkora kereslet lesz rá.
-
nyunyu
félisten
Fenébe, kéne nekem egy HDMIn minimum 4k@60Hz-t tudó USB-C dokkoló, de ennyiért nem érdekel.
(HP USB-C Dock G5 csak 4k@30Hz-t tud, így még az excel is szaggat vele
)
-
tibaimp
nagyúr
Mivel Razer, borítékolható volt az ára...
-
fogselyem
senior tag
válasz
LordyDaVidra #1 üzenetére
Amióta NT-t raktam a porszívómra nincs vele szívás.
-
Én imádom a cicomás túlárazott dolgokat, de az eddigi tapasztalataim alapján akkor lesz olyan Razer termék, amivel nem lesz szívás, ha porszívót gyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A két színben kosárba tehető típuson többféle USB aljzat és videokimenet van a LAN-on, négypólusú jacken, illetve a két kártyaolvasón kívül.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Lenovo T450s intel Core i5-5200u,4GB,FullHD,Led bill,+Sim
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 16GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Update 03.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest