Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Google Chromecast topic
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
"Mert nem az a kérdés, hogy egy exkluzív miért nem lesz multiplatform, hanem hogy egy multiplatform mikor lesz exkluzív?"
Szerintem meg tök mindegy. Ha az exkluzív nincs rendben, akkor nincs rendben. Mindegy, hogy mi volt előtte."Valószínűleg ki lett kutatva, hogy a CoD elérhetősége javítja a PS-ök jövedelmezőségét."
Jah, az rendbe van, ha a PS jövedelmező, csak XBOX -nál gond. Értem..."Akinek van valami hihető ötlete, ami alapján meg tudja rángatni a másikat mérhető piaci előnyért és ki is tudja fizetni a szükséges jogászkodást, miért ne tenné meg?"
Tegyék meg, de cserébe adni kellene valamit. Írják alá ők is, hogy x,y,z játék menni fog xbox -ra 10 évig. Ez volna a játékosok érdeke, nemigaz?Egyébként nekem nem az a bajom, hogy a Sony problémázik ezen, hanem hogy különböző kormányok a Sony mögé állnak ebben a kérdésben. Számomra érthetetlen két okból is:
1) Ahogy már fentebb leírtam a Sony a nagyobb játékos, így pont, hogy a fogyasztók érdeke az lenne, hogy az MS erősebb legyen.
2) Az MS amerikai cég. Így kicsit furcsállom, hogy az USA, UK, és más európai országok nem a szövetségesük cégét támogatják. -
Neurotoxin
őstag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
"Mert nem az a kérdés, hogy egy exkluzív miért nem lesz multiplatform, hanem hogy egy multiplatform mikor lesz exkluzív? Nem a Halo-t vagy a Forza-t kifogásolja a Sony, hanem a CoD-t. "
Csak kibújt a szög a Sonynál a zsákból
Nagyon jól tudja, hogy mely cross-platform címek hoznak a konyhára, elkezdett forrósodni a talaj a lábuk alatt a CoD esetleges Micro "exklúzív" gondolatától...Nagyon helyes, szorongassa is őket a Micro, ahol tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagyon jól tudja, hogy mely cross-platform címek hoznak a konyhára, elkezdett forrósodni a talaj a lábuk alatt a CoD esetleges Micro "exklúzív" gondolatától...Nagyon helyes, szorongassa is őket a Micro, ahol tudja