Hirdetés

Ultravékony, könnyen elrejthető hozzáférési pontot kínál a ZyXEL

A ZyXEL bejelentette a WAC6103D-I típusjelzésű hozzáférési pontot, amelynek különlegessége, hogy rendkívül vékony, mindössze 32 milliméteres lesz, és könnyen felszerelhető bármilyen falra vagy éppen a mennyezetre. Ez nagyban segíti a hozzáférési pont megfelelő elhelyezését az otthoni és az irodai hálózatok specifikus kialakítását figyelembe véve.

A WAC6103D-I optimalizált antenna és a kapcsolható, kétirányú funkció egymástól különböző távolságban felszerelve is megfelelő jelerősséget és lefedettséget tesz elérhetővé a gyártó szerint. Az iránykarakterisztika egyszerűen, a terméken gombnyomásra átállítható, de akár a webes felhasználói felületen keresztül is módosítható.

Az eszköz a kapcsolódó hálózati eszközöktől függően IEEE 802.11ac szabványon akár 1,75 Gbps sebességű adatforgalomra is képes, ami jó teljesítmény a hasonló kategóriát célzó hozzáférési pontokhoz képest.

A beépített APFlex funkcióval az újdonság automatikusan jelzi a már a hálózatba telepített AP vezérlőket, vagyis nem szükséges komolyabb konfigurációs beállításokat elvégezni. A hatékony hálózati menedzsment érdekében a WAC6103D-I természetesen kompatibilis a ZyXEL One hálózattal és a ZON segédprogrammal is.

A ZyXEL WAC6103D-I hamarosan elérhető lesz az üzletekben, az ajánlott fogyasztói áráról azonban még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zyxel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés