Nagyon jól fest a Yamaha kompakt hangrendszere

Hirdetés

A jelek szerint a Yamaha a viszonylag nagy méretű és teljesítményű otthoni hangeszközök mellett a kisebb, kevésbé hangos darabokra is odafigyel. A kompakt és sokoldalú TSX-B141 ráadásul egész jól néz ki, szerencsére még vannak olyan cégek, akik látnak fantáziát a visszafogottan elegáns formatervezési vonalban.

Yamaha TSX-B141
Yamaha TSX-B141 [+]

A 13,7 centiméter mély, 40 centiméter széles és 18 centiméter magas termékben jutott hely egy függőlegesen pozicionált optikai meghajtónak, amely a CD lemezek kezelését biztosítja. Rendelkezik USB porttal, amelybe külső adattároló egységet helyezve az MP3 és WMA típusú tömörített zeneszámok lejátszása is megoldott. Módot ad a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia használatára, a párosítás pedig az NFC támogatásnak köszönhetően pofonegyszerű. Az integrált AM/FM tunernek köszönhetően rádiózásra is használható.

Maximális névleges kimeneti teljesítménye 2 x 15 watt (6Ω 1kHz, 10% THD), súlya 3 kilogramm. Jár mellé egy távirányító, emellett vezérelhető okostelefonról vagy tabletről is. Mindezek alapján egész ígéretes terméknek tűnik, ami sajnos meglátszik az árán is, hiszen jelenleg 330 dollárért rendelhető meg.

Yamaha TSX-B141
Yamaha TSX-B141 [+]

Előzmények

Hirdetés