Vezeték nélküli változatban is elérhető az Xtrfy M4

Az M4 Wireless mindössze két grammal lett nehezebb a vezetékes modellnél.

Hirdetés

A tavalyi évben általunk 2020 egyik legjobb egerének megválasztott Xtrfy M42 gyártója hamarosan piacra dobja egyik népszerű modelljének vezeték nélküli változatát, az M4 Wireless-t.

Az immár 400 és 1900 DPI között állítható érzékenységű PixArt 3370-es szenzorral és 80 millió klikkelést is túlélő Kailh GM 8.0 kapcsolókkal szerelt perifériának még a vezeték eltávolítása miatt szükséges akkumulátor beépítésével is sikerült viszonylag alacsonyan tartani a tömegét, ugyanis a wireless változat mindössze 2 grammal lett nehezebb, mint a 69 grammos alapmodell.

A lyuggatott házba csomagolt, 2,4 GHz-es kapcsolaton keresztül kommunikáló M4 Wireless több tulajdonsága is konfigurálható, ilyen például a tenyér alatti burkolat cserélhetősége (amiből két eltérő méretű darabot találunk a dobozban), a változtatható tömegközéppont, valamint az olyan, szoftverből vagy az egér hasán elhelyezett kapcsolók segítségével állítható opciók, mint a mintavételezési ráta, a LoD és debounce értékek, illetve a beépített RGB világítás színe.

A fix, nem cserélhető akkumulátor a gyártó állítása szerint, megfelelő beállításokkal akár 75 órás üzemidőre képes, ennek leteltével pedig a mellékelt, 1,8 m hosszú, Xtrfy EZcord Pro nevet viselő kábel segítségével tudjuk tölteni a telepet, akár használat közben is.

Az Xtrfy M4 Wireless fekete és fehér alapszínekben lesz elérhető december közepétől, de a cég már előrendeléseket is felvesz a 99 dolláros egérre, rendeléskor ráadásul azt is megadhatjuk, hogy milyen színű felső burkolattal szeretnénk kézhez kapni új szerzeményünket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xtrfy

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés