Hirdetés

XFX Type 1 Bravo: a PC házak piacára is belépett a gyártó

Hirdetés

A főként videokártyáiról ismert XFX új termékcsoporttal, PC-házakkal bővíti kínálatát, melynek első tagja meg is érkezett. A 130 dolláros árcédulával és 5 év garanciával kínált 518 x 232 x 562 milliméteres méretekkel rendelkező Type 1 Bravo külseje nem nevezhető éppenséggel mindennapinak. A túlnyomó részben acélból, valamint műanyagból és alumíniumból épített 10,4 kilós ház domború teteje és szellőzőrácsokkal megtűzdelt teteje, elő- és oldallapjai nem mindenki tetszését fogják megnyerni, de a gyártó utóbbival a maximális szellőzés elérésére törekedett.


[+]

Ennek fokozása érdekében a beszerelhető ventilátorokat nyolcban maximalizálta, bár gyaníthatóan a gyárilag mellékelt hátsó 140 milliméteres és elülső 200 milliméteres szélgépet csak kevesen fogják két-két kisebbre cserélni, így ezeken felül még négy darabot lehet opcionálisan beszerezelni, ha van rá igény.


[+]

A legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó, alsótápos kasztni meglehetősen sok tárolót képes elnyelni, a három darab, kívülről hozzáférhető 5,25"-os hely mellett 90 fokban elfordított rekeszek fogadják a 3,5" és 2,5" colos egységeket (szám szerint 3 és 5 darabot). Emellett nyolc kártya bővítőnyílást helyeztek el a hátoldalon, így akár a legalsó szlotba is rakhatók dupla kártyahelyet elfoglaló VGA-k, melyek hossza akár 352 millimétert is elérheti.


[+]

A ház tetejére került az elmaradhatatlan I/O kivezetés, mely egy pár USB 2.0-s, szintén egy pár USB 3.0-s és két 3,5 milliméteres jack audioaljzatot foglal magában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XFX

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés