Xbox premier Európában és Ausztráliában

Hirdetés

Anyalapunk, az Index.hu adatai szerint az Xbox óriási sikerrel debütált az európai piacon. Éjfélkor nyitottak a boltok, melyek előtt már tegnap lesátoroztak a "kiválasztottak". Persze a Microsoft is rátett még egy lapáttal az őrületre.

"A Microsoft csütörtökön megjelenõ játékkonzolja számos gamert otthon tarthat; az Amazon felmérése szerint az Xboxot elõre megrendelõ vásárlók 90 százaléka beteget jelent ezen a napon. A cég tervei szerint másfél millió konzol találhat gazdára Európában. A Microsoft eközben ázsiai gyártókapacitást keres, mivel a Flextronics sárvári és mexikói gyárai kevésnek bizonyulhatnak az igények teljesítéséhez.

A Microsoft Xbox játékkonzolának csütörtöki premierje drámaian csökkentheti az angol vállalatok termelékenységét. Az Amazon háromezer leendõ tulajdonost kérdezett meg arról, vajon beteget jelentenek-e csütörtökön, amikor leszállítják lakásukra a korábban megrendelt játékkonzolt. A válaszadók 74 százaléka betegszabadságot akar kivenni, további 20 százalék pedig úgy válaszolt, hogy otthon szeretne maradni, ám még nem döntötte el, hogy mit mond fõnökének."

Egy Xbox konzol durván 480 Euróba kerül, melyhez már most 23 játék kapható. Persze Magyarország kis ország, a nagy Microsoft nem tervezi azt, hogy itthon is forgalomba kerüljenek a konzolok, melyeket ugyan hol máshol, ha nem Magyarországon gyártanak...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés