Hirdetés

Leszámol az elavult egységekkel az X2 új minitornya

Hirdetés

Az X2 bejelentette a NEXTYDE típusjelzésű számítógépházat, amely relatíve kis mérete ellenére tágas belsőt kínál. A matt fekete, fényes fekete és fehér színezéssel érkező termék Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Ezek a fiókok rejtve vannak és átalakítóval 2,5 hüvelykes egységek is használhatók bennük.

A 413 mm magas, 200 mm széles és 414 mm mély házban nincs 5,25 hüvelykes rekesz és alapvetően ezért is olyan tágas a belseje. Az elavultnak tekinthető egységek hiányában 170 mm magas processzorhűtő és 320 mm széles VGA is beépíthető. A csomagnak a ventilátorok nem képzik a részét, de a felhasználó felszerelhet egy-egy 12 cm-es szélgépet az előlap mögé, felülre és hátulra.

Az I/O panel a ház tetején, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 3.0-s és egy 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Természetesen a vízhűtő radiátora is elhelyezhető a terméken belül, méghozzá a tető alá.

A 4,1 kg-os, ablakos oldallappal rendelkező X2 NEXTYDE forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára 40 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés