Windows blog: novemberben érkezik az Internet Explorer 10 Windows 7-re

A Microsoft a minap jelentette be, hogy a még mindig népszerű böngészője, vagyis az Internet Explorer 10 novemberben kerül majd kiadásra Windows 7 operációs rendszerhez. A végleges verzió minden bizonnyal a hónap végén várható, ám a megjelenés előtt még egy úgynevezett bemutatóverzió is piacra kerül, amelynél a redmondi cég a felhasználók visszajelzéseire számít, ugyanis így tudják még jobban tökéletesíteni a teljes IE 10-et annak megjelenése előtt.

Szó esett a Windows 8-ról is, amelyben már természetesen gyárilag telepítve lesz a 10-es verzió. Fontos, hogy a legújabb operációs rendszerben kétféle nézetet is kap az Internet Explorer 10, mivel lehetőségünk lesz a "metrós" és a hagyományos megjelenítési módot is kiválasztani. Az IE 10 egyébként számos újdonsággal kecsegtet, de a legfontosabb, hogy a böngésző sebességben sokat fejlődött, valamint immáron több webes technológiát is támogatni fog.

Az Internet Explorer 10 kizárólag Windows 7-re és Windows 8-ra lesz elérhető, vagyis a régebbi típusokat használók nem élvezhetik majd az újdonságokat.

Legendd

Azóta történt

Előzmények