Windows 10-re kihegyezett hardveres újdonságokkal készül a Microsoft

Hirdetés

A Microsoft nemrégiben kiküldte a meghívókat legújabb sajtóeseményére, ami október 6-án, hazai idő szerint délután 4 órakor kezdődik New Yorkban. A tervek szerint online közvetítés is lesz, így távolról is figyelemmel lehet kísérni az eseményt majd ezen a linken. Egyelőre a vállalatnál konkrétan nem árulták el, hogy mit/miket fognak bemutatni, de annyi kiderül az invitációból, hogy (nem meglepő módon) olyan új eszközökre lehet számítani, amelyek valamilyen formában Windows 10 operációs rendszert futtatnak.


[+]

Ugyan már korábban is voltak találgatások a Microsoft új hardveres újdonságaival kapcsolatosan, de a mostani esemény még nagyobb löketet adott a pletykagyárosoknak. A legvalószínűbb forgatókönyvek egyike, hogy mind PC, mind pedig mobil és hordható eszközök vonalán érkeznek újdonságok. Előbbivel kapcsolatosan a Surface Pro 4-et látják a jövendőmondók a varázsgömbben, ami várhatóan Intel Skylake alapon fut majd, és többféle hardveres opció mellett lesz belőle 14"-es modell is.

Mobil vonalon két új Lumia okostelefonra (950 és 950XL) van kilátás, amin természetesen a rendezvény alaphangját adó operációs rendszer mobil változata lesz az egyik fő attrakció, illetve a vadabb elképzelések szerint a kissé megosztó Microsoft Band okoskarperec második generációja is felbukkanhat, de még nem tudni, hogy ez utóbbiból mi sül ki, ha egyáltalán...mindenesetre október 6-án minden kiderül!

 

Előzmények

Hirdetés