Hirdetés

Winchesterfrissítés egyszerűen a Hitachival

A Hitachi új dobozos terméket dob piacra azok számára, akik szeretnék bővíteni noteszgépük tárkapacitását, esetleg merevlemezük sebességén kívánnak javítani, ám régi meghajtójuknak a továbbiakban is szerepet szánnak.

A beszédes nevű Travelstar Hard Drive Upgrade Kit csomag tartalmaz egy 2,5 colos, 5400 rpm fordulatszámú, választhatóan 40, 60, 80 vagy 100 GB-os, Parallel ATA winchestert, továbbá egy USB 2.0 csatlakozású merevlemezházat a megfelelő kábellel. A felhasználónak csak annyi a dolga, hogy a külső házat az új merevlemezzel a noteszgépre kapcsolja, majd elindítja a mellékelt Apricorn EZ Gig II szoftvert, amely lépésről lépésre végigvezeti a belső tároló klónozásának lépcsőin. Ezután ki kell kapcsolni a notebookot, kicserélni a két winchestert, és – elvileg – máris minden megy tovább a rendes kerékvágásban.

A külső tároló az USB buszról látható el árammal, USB 1.1 interfész használata esetén a táplálás az ugyancsak mellékelt PS2 kábellel egészíthető ki. A szett az Egyesült Államokban még ebben a hónapban megjelenik, ára tárkapacitástól függően 139 és 219 dollár között alakul. A Travelstar merevlemezek dobozos változatai önmagukban 109-189 dolláros áron szerezhetők be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés