Hirdetés

Wacom Bamboo Splash – az olcsó digitalizáló tábla

Egy digitalizáló tábla beszerzése ma már nem egy nagy összeg, de a komolyabb darabokért akár 500 dollárt is elkérhetnek. Persze vásárlás előtt érdemes felmérni az igényeket, hiszen nem mindegy, hogy hobbirajzolgatáshoz vagy professzionális munkához keresünk eszközt. Éppen ezért a Wacom egy belépőszintű darabbal tovább szélesítette egyébként is színes kínálatát, amelyet elsősorban azok számára ajánlanak, akik még csak most készülnek megismerkedni a digitális grafika világával.


[+]

A Bamboo Splash egy 5,8 x 3,6 hüvelykes aktív felülettel rendelkező tábla, amely érintésre nem reagál, csak a mellékelt vezeték nélküli stylus segítségével lehet művészkedni. A sorozat többi tagjával azonos technológiára épül, ennek köszönhetően 1024 nyomásszintet tud megkülönböztetni, felbontása pedig 2540 lpi, vagyis alacsony árfekvése ellenére precizitására biztosan nem lesz panasz. A tervezők az alapvetően fekete készüléket lime színű betétekkel próbálták meg fiatalosabb formába hozni.


[+]

A csomag tartalmazza az ArtRage 3 Studio és az Autodesk SketchBook Express szoftvereket is, tehát beüzemelés után azonnal neki lehet állni az alkotásnak. A tábla Windows és Mac OS operációs rendszerekkel is képes együttműködni, előbbiből a Windows 8 is hamarosan felkerül a támogatott rendszerek listájára. A termék a számítógéppel egyszerűen USB porton keresztül kommunikál.


[+]

A Wacom Bamboo Splash máris elérhető, vételára 79 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Wacom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés