Hirdetés

Vízhűtésre gyúr a Thermaltake Core V31 háza

Hirdetés

A Thermaltake az idei Computexen mutatta meg először a Core sorozat számos modelljét, köztük a legkisebb V1-es típust, illetve a most bejelentett V31-est is. Ám míg a V1-gyel egy Mini-ITX platformot vették célba, addig a V31-gyel a hagyományos, azaz normál méretű ATX alaplapoknak kívánnak otthont adni, de csupán miditorony méretben – a nagyobb igényekre ott lesz a V51 és V71.


[+]

A 470 mm magas, 208 mm széles és 506 mm mélységű, 7,1 kilogrammos, hidegen hengerelt acélból készített, kívül-belül fekete ház különlegessége, hogy a gyártó LCS minősítését viseli, ami a vízhűtéssel való teljes körű kompatibilitást jelenti, legyen az házilag készített (DIY) vagy komplett, készre szerelt rendszer (AIO). Itt persze nem szimpla kompatibilitásról van szó, hiszen a gyakorlatban akár több radiátort is képes elnyelni különféle méretben és elhelyezésben. A termék fő eleme tehát a masszív hűtés, ami persze megvalósulhat hagyományosan ventilátorokkal is, ezekből összesen nyolc darabot szórhatunk szét a ház három pontján.


[+]

indezt a gyártó láttatni is engedi, ugyanis a termék ablakos oldallapot kapott, így bárki betekintést nyerhet a belsőbe, ahol nem nehéz rendet varázsolni, hála  a kábelvezető csatornáknak és nyílásoknak, illetve a mosható porszűrő is hozzájárul a belső tisztaságához.Apropó, belső: tárolók számára két darab 5,25"-es és egy darab 3,5"/2,5"-es kívülről hozzáférhető rekesz áll rendelkezésre, a rejtett megoldások között pedig két kivehető, darabonként három 2,5" és szintén három 3,5" fiókot kapunk, illetve az alaplap tálca hátuljára és felaggatható két darab 2,5"-es HDD vagy SSD.


[+]

A rackektől függően a behelyezhető VGA-k méretkorlátja 278 illetve 420 milliméter lehet, illetve ettől függ a behelyezhető radiátorok száma is. A processzorhűtő limit fixen 155 milliméter, míg a tápegység esetében 180-220 milliméteres hosszal lehet számolni attól függően, hogy alulra kerül-e ventilátor avagy sem.Végezetül nem maradt le a két USB 3.0-s és két jack audioportból álló előlapi I/O részleg, amelyek most valóban a perforált előlapon kaptak helyet.


[+]

A Thermaltake Core V31 ház előreláthatólag 60 euróba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés