Visszatér a PC-k világába a Hyundai

Hirdetés

A Hyundai egy ideje csak monitoraival van jelen a számítástechnikai piacon. A jövőben ez a helyzet azonban változni fog, hiszen a cég komplett konfigurációkat és szervereket is kínálna a vásárlóknak. A németországi Rogge IT GmbH szereli majd össze az új HyLine nevű Hyundai asztali PC-sorozatot.

Az új termékekkel elsősorban az üzleti felhasználókat akarja megcélozni a dél-koreai cég, az első megrendelések már be is futottak, igaz még keresik a disztribútorokat. A Hyundai és a Rogge IT GmbH között megkötött, az idén január 23-ától érvényes szerződés szerint a következő öt évben a társaság Hyundai Computer Deutschland néven működhet majd. A PC-k világába való visszatérés ötlete egyébként szintén a német cégtől származik.

Az új HyLine-sorozatú számítógépekről még csak annyit lehet tudni, hogy Intel alaplapokra és processzorokra épülnek, és csak a disztribútorokon keresztül lesznek megvásárolhatók operációs rendszer nélkül. Terméktámogatást két módon, "Bring In" ("Hozd be") és "Vor Ort" ("Helyben"), azaz szakszervízben és kiszállással vállal a német vállalat. A HyLine-sorozatot a hannoveri CeBIT-en is bemutatják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés