Villámtempóban érkezett meg hazánkba az új DJI drón

A DJI FPV komoly maximális sebességgel repül, és remek kamerát kapott.

A DJI bemutatta új drónját, és a DJI FPV névre hallgató repülő masina már Magyarországon is elérhető 500 000 forintos áron. A 795 gramm tömegű termék maximális végsebessége 140 km/h, a 2000 mAh kapacitású akkumulátora pedig durván negyed órás repülési időt szavatol.

A készülék kompatibilis gyártó speciális FPV szemüvegével (DJI FPV Goggles), amire vezeték nélküli úton küldi át az adatokat minimális késleltetéssel. Ennek köszönhetően pedig a drón a "pilótafülkéből" is irányítható. A modell vezérelhető a DJI mozgásérzékelős távirányítójával is, de ezt (akárcsak a szemüveget), a doboz nem tartalmazza, tehát külön kell megvásárolni hozzá.

A kamerára ezúttal is odafigyelt a DJI, hiszen a termék 1/2.3" CMOS szenzort kapott, 12 megapixeles fotók, illetve 4K (60fps) videók elkészítését teszi lehetővé. Ha pedig valakinek még több képkockára van szüksége, akkor választhatja az Full HD felbontást, illetve a másodpercenkénti 120 képkockás rögzítési sebességet. Az ISO érzékenység 100 és 12 800 közötti tartományba eshet, a zársebesség 1/50 és 1/8000 másodperc között alakulhat, a rekeszérték f/2.8, a maximális bitráta pedig 120 Mbps.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DJI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés