Hirdetés

Világító üvegház a Corsairtől

Az iCUE 465X RGB beépített világításvezérlővel és kétoldalról is a szabad belátás lehetőségével büszkélkedhet.

Viszonylag régen adtunk hírt olyan Corsair gépházról, mely elöl és oldalt is üveggel lett borítva, de most végre megtört a csend, ugyanis a gyártó bemutatta legújabb, iCUE 465X RGB névre keresztelt ATX méretű miditornyát. A modellnév első és utolsó tagjából már sejthető, hogy világításból nem lesz hiány, az előlap mögé beépített három darab Corsair LL120 RGB PWM ventilátor ugyanis egyenként 16 darab címezhető RGB LED-del vannak felszerelve, ezek fényét pedig a hatportos RGB kontroller segítségével alaplapról is tudjuk konfigurálni.


[+]

A fekete és fehér színben is elérhető, 467 x 455 x 216 milliméteres toronyház hűtési rendszere természetesen igény szerint tovább bővíthető, a tetőlemez alá kettő, hátra pedig egy darab 120 milliméteres légkavaró építhető be, de radiátorok beszerelésére is van lehetőségünk, legfeljebb 360 milliméteres hosszúságig. A beltér méretét jól mutatja, hogy processzorhűtőből akár 170 mm magasságú példányok is beférnek, míg a grafikus kártya hosszának felső határát 370 mm-nél húzták meg, melyet vertikálisan is behelyezhetünk.


[+]

Adattárolóból összesen hat darabot építhetünk leendő konfigunkba két 3,5 hüvelykes HDD és négy 2,5 hüvelykes SSD képében – előbbieket a tápegység kamrájában elhelyezett keret, utóbbiakat pedig az alaplaptálca hátoldalán kialakított rögzítőpontok várják. A kábelek elrendezéséről az erre a célra kialakított csatornák, a szennyeződések bejutásának megakadályozásáról pedig a mágnesesen rögzített porszűrők gondoskodnak.


[+]

Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, itt sorakozik a két darab USB 3.0 és az egyetlen 3,5 milliméteres jack csatlakozó.

A Corsair iCUE 465X RGB az Amazon oldalán már megtalálható, vételárként 115 dollár, szállítási időként pedig 1-3 hónap van feltüntetve.

Előzmények

Hirdetés