Hirdetés

ViewSonic: versenyképes áron a megszokott minőséget

Közel egy éve kezdte meg az RRC Hungary Kft. a ViewSonic termékek forgalmazását Magyarországon. A társaság piaci pozíciója folyamatosan erősödik, ami a ViewSonic új stratégiájának is köszönhető: a gyártó a minőség megtartása mellett immár határozottabban törekszik árai versenyképesebbé tételére is. A nemrég bemutatott VG712s (ezüstszínű) és VG712b (fekete) jelű LCD-kijelzők már e koncepció jegyében kerülnek a magyar piacra is.

Hirdetés

A ViewSonic G sorozat tagjait üzleti célú felhasználásra vagy pedig grafikai tevékenységet végző cégek számára ajánlják. A képernyő tervezése során a nagyobb felbontást tekintették a legfontosabb szempontnak, melynek eredményeként a szövegek, táblázatok és képek kristálytisztán jelennek meg.


ViewSonic VG712s

Legújabb képviselőik a VG712s/b jelű modellek, melyeket multimédiás funkcionalitás és helytakarékos design jellemez. A 17 hüvelykes ViewSonic VG712s/b LCD-kijelzők elegáns vonalvezetésűek; az OptiSync technológia támogatja a digitális (DVI) és analóg (VGA) jelek fogadását, a hangról pedig két beépített 3 wattos hangszóró gondoskodik.

Mindezek mellett a ClearMotiv technológiának köszönhetően 12 ms-os válaszidővel, valamint 500:1 kontrasztaránnyal rendelkeznek. Fényerejük 300 cd/m2, felbontásuk 1280x1024 pixel. A két modell ajánlott bruttó végfelhasználói ára 121 600 Ft.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés