Hirdetés

Videokártya-újdonságok a Leadtektől

A Leadtek műhelyéből hamarosan több újdonság kerül a piacra. A gyártó a WinFast Duo PX6600 GT Extreme nevű videokártyára két NVIDIA GeForce 6600 GT grafikus processzort ültetett, amelyek az SLI technológia támogatásával kommunikálnak, és kétszer 128 MB GDDR3 memóriát vehetnek igénybe. Az órajelek a referenciaértékeknél (500/1000 MHz) magasabbak: a GPU 550 MHz-en fut, a memória effektív órajele pedig 1120 MHz, azonban a RAM mennyisége újabb játékokhoz, illetve nagyobb felbontásokhoz szűkös lehet.

Hirdetés

A bármely PCIe x16 aljzattal ellátott alaplappal alkalmazható kártyán két DVI-I, illetve egy nagy felbontású HDTV jeleket is támogató TV-kimenet található. A GPU hűtését egy rézmaggal ellátott alumínium borda végzi, amelynek ventilátora a Leadtek adatai szerint maximum 30 dB(A) zajszint mellett teszi a dolgát. A kártya mellé a Splinter Cell: Pandora Tomorrow, a Prince of Persia: Warrior Within és a Muvee Autoproducer szoftvereket csomagolják. A termék áráról és elérhetőségéről egyelőre nincs információnk.


WinFast Duo PX6600 GT Extreme

Szintén a felsőházat képviseli, ám aligha küszködik memóriazavarokkal a WinFast PX6800 Ultra TDH 512MB nevű 3D-gyorsító, amelyet nevéből is kikövetkeztethetően egy GeForce 6800 Ultra chippel és 512 MB GDDR3 RAM-mal vérteztek fel, s ráadásul SLI-s konfiguráció részeként is használható. A műszaki paraméterek pontosításával és az árral egyelőre adósak maradunk, noha a kártya hamarosan, már áprilisban piacra kerül.


WinFast PX6800 Ultra TDH 512MB

Vele egyidőben kerül az üzletekbe egy alsókategóriás videovezérlő, a GeForce 6200-alapú WinFast A6200 128MB is. Ezen kártya ajánlott kiskereskedelmi ára 79 dollár lesz.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés