Vezeték nélküli Altec Lansing fejhallgatók érkeztek

Hirdetés

Két fejhallgatót jelentett be az Altec Lansing, amelyek a vezeték nélküli Bluetooth technológiát alkalmazzák adatátvitelre. Mindkét új BackBeat termék, a 903-as és a 906-os is használható zenehallgatásra vagy telefonálásra egyaránt. A hangok megszólaltatásáért 14 mm-es hangszórók gondoskodnak, amelyek a 80 Hz és 12 kHz közötti tartományban képesek megszólaltatni a hangokat, impedanciájuk 17 ohm.

Altec Lansing BackBeat 903
Altec Lansing BackBeat 903

A fejhallgatókon található multifunkciós gomb két másodpercig való nyomva tartásával lehet aktiválni a Bass Boost funkciót, ami a mély hangok kiemelésére szolgál. Egyszeri megnyomása aktiválja a két beépített mikrofont, miközben lehalkítja az éppen hallgatott zenét, és a környezet hangjait továbbítja viselőjének. Telefonáláskor a hívások minőségét a Plantronics cégtől átvett AudioIQ zajcsökkentő technológia biztosítja. Hangerőszabályozásra a jobb oldali hangszórónál kialakított billenőkapcsoló használható, amely egyben a készülékek elnémítására is alkalmas, a 903-as modell pedig akár távvezérelhető is a beépített Bluetooth AVRCP profilnak köszönhetően.

Altec Lansing BackBeat 906
Altec Lansing BackBeat 906

Fejpántjuk rugalmasan beállítható, így viselésük hosszú távon sem válik kényelmetlenné, ami alig 34 grammos tömegüknek is köszönhető. A BackBeat 906-os modellhez egy külön adapter is jár, ami lehetővé teszi olyan készülékek, például MP3-lejátszók használatát is, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth-támogatással. A fejhallgatók és a kiegészítő egység akkumulátora hálózati adapter segítségével tölthető fel. Teljes kapacitásukat három óra után érik el, ez maximum 7 órányi zenehallgatásra vagy beszélgetésre elegendő. A BackBeat 903-as átszámolva körülbelül 21 000, a BackBeat 906-os pedig 26 000 forintba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés