Veletech: 15 géppel érkezett a Flippermúzeum

Hirdetés

A Flippermúzeumról többször is hírt adtunk már; a megnyitás után alig egy évvel be akarták záratni az intézményt, mondván, az sérti a szerencsejáték-törvényt, attól függetlenül, hogy a gépekbe természetesen nem kellett pénzt dobni, csak a múzeumi belépő árát volt szükséges kifizetni. A történet végül jogi útra terelődött, a bíróság pedig a Flippermúzeum keresetének adott helyt, azóta többé-kevésbé gondtalanul üzemel a közel 400 négyzetméteren több mint 130 gépet felvonultató intézmény.

Veletech: képviseltette magát a Flippermúzeum is Veletech: képviseltette magát a Flippermúzeum is
Kattintásra galéria nyílik! [+]

A PlayIT-Veletech kiállításon is képviselteti magát a múzeum, 15 kipróbálható géppel felszerelkezve érkeztek, melyből a legidősebb flipper már az ötvenedik születésnapját ünnepli, a legfrissebb ellenben alig néhány éves. A gépek iránt hatalmas az érdeklődés, a fiatalabb generáció leginkább a Windowsokhoz tartozó játékból ismerte meg az igencsak egyszerű szabályokat (az asztalba rúgással szerencsére senki nem próbálkozott), az idősebbek pedig nosztalgikus hangulatban tekintgetnek az egykori játéktermek, kocsmák és üdülők játékaira. Aki még többet szeretne flipperezni, az a kiállításon megtalálható kupon ellenében 2016. február 15-ig 20 százalék kedvezményt kap a múzeumi belépő árából.

Azóta történt

Előzmények

  • PlayIT-Veletech: hamarosan kezdünk!

    A standok már állnak, a kiállítók türelmetlenül várják a látogatókat. Gyertek ki ma és holnap is, úgy lennénk már Veletech!

Hirdetés