Veletech blog: Michelisz Norbi szimulátorát lehet nyüstölni

Az idei Veletech rendezvény sem maradt szimulátor nélkül, amit természetesen a SimHouse biztosított. Ezúttal pontosan az a szimulátor volt kipróbálható, amelyet Michelisz Norbi használ az MTVA által közvetített Forma-1 pályabejáró rovatában.


[+]

Ebből már sejthető, hogy komoly szerkezetről van szó, három monitorral a fedélzetén, és az ott megjelenő pixeleket két VGA (GeForce GTX 980 SLI) számolja. A gép érdekessége, hogy magyar tehetségek sorsáról is döntött nemrég. Többek között megtudtuk, hogy az RCM kupában az egyik istálló ezen a szimulátoron versenyeztette a valódi pilótaülésre váró jelölteket, ez ráadásul eredményesnek is bizonyult, mivel a kiválasztott jelölt éles körülmények között is nagyon jól teljesített, az időmérőn a harmadik helyre futott be.


[+]

A SimHouse egyébként valószínűleg ismerős lehet az olvasóink számára, hiszen korábban már interjút is készítettünk velük, illetve ki is próbáltuk a szimulátorokat. Természetesen a Veletechen kipróbálható szimulátor a SimHouse székhelyén is elérhető sok másik szimulátorral egyetemben, így aki kedvet kap hozzá, látogasson el a SimHouse hivatalos weboldalára a bejutással kapcsolatos részletekért.

Azóta történt

Előzmények