Veletech blog: HP, Polar, Prestigio és mobilok minden mennyiségben

A Veletech csarnokban az eddig bemutatott kiállítókon felül még számos cég termékeit lehetett kipróbálni és megtekinteni, például mobilos vonalon a T-Mobile, a Sony, az Alcatel, a Cat, a Microsoft (Nokia) és a Huawei is jelen volt, sőt a Xiaomi eszközeivel is találkozhattak az érdeklődők.


[+]



[+]

Továbbá a Prestigio standján is láthattunk telefonokat, illetve MultiPad táblagépeket is, köztük a windowsos Visconte sorozatot is meg lehetett nyomkodni.


[+]

Emellett a vállalat másik büszkesége, az oktatásba és üzleti vonalra szánt MultiBoard interaktív kijelzőt is lehetett nyüstölni, természetesen játékos keretek között az Angry Birds nevű híres programmal.


[+]

A HP egy kisebb standdal volt jelen, amelyen nyomtatóik kapták a főszerepet. Kiállított termékből ugyan nem volt sok, mindössze az OfficeJet Pro 6830-as multifunkciós eszköz testesítette meg a felhozatalt.


[+]

Ugyanakkor a stand próbálta átadni a vállalat fő üzenetét, ami legfőképpen az üzleti felhasználóknak szólt, hiszen a szélvészgyors Officejet Pro X mellett a nagyvállalati termékcsalád multifunkciós és flow MFP készülékei voltak a fókuszban.

Továbbá még egy régi ismerőst, a Polart is üdvözölhettük. Ezúttal nem csak úgy szimplán "próbálgatni" lehetett a tavaly is látott és korábban részletezett Polar Loop aktivitásmérő karperecet, hanem valóban ki lehetett próbálni éles helyzetben egy odaállított szobakerékpár segítségével.

Azóta történt

Előzmények

  • Hétvégén Veletech a PlayIT-en!

    November végén újra lesz Veletech - ezúttal a PlayIT-tel közös helyszínen és időpontban, a SYMA "C" csarnokában.