Végre elkészült a ROG Claymore billentyűzet, egyből két verziót is kapunk

A mechanikus klaviatúra TKL és teljesértékűvé alakítható kiadásban is elérhető lesz.

Hirdetés

Első körben még 2015 tavaszán láthattuk a Claymore névre hallgató, 16,8 millió RGB világítással ellátott mechanikus billentyűzetet, majd a 2016-os kiállításon újra felbukkant a ROG sajtóeseményen, de a piaci megjelenés továbbra is váratott magára. Ennek azonban vége, a ROG Claymore hamarosan kapható lesz (idehaza is), és rögtön kétféle kiadással készül az ASUS.


[+]

A ROG Claymore Core egy hagyományos TKL (TenKeyLess, azaz numerikus részt mellőző) mechanikus klaviatúra lesz mechanikus kapcsolókkal, míg a szimplán Claymore névre hallgató kiadáshoz jár egy leválasztható, jobb és bal oldalra egyaránt felpattintható numerikus pad, szintén mechanikus kapcsolókkal, így igény szerint TKL vagy teljes értékű billentyűzetet kapunk.


[+]

A két termék alapjai egyébként megegyeznek: USB 2.0-s csatlakozás, alumíniumborítás, teljes programozhatóság, 5+1 profil beépített memóriában tárolva, on the fly makrózás, 50 millió leütésre hitelesített, egyedileg megvilágított és testreszabható Cherry MX RGB LED kapcsolók (piros, kék, barna és fekete változatban) és ASUS Aura Sync megvilágítási rendszer kompatibilitás. Ez utóbbi teszi lehetővé, hogy más ASUS Aura kompatibilis eszközökkel szinkronba lehessen hozni a világítást, valamint exkluzív megoldás, hogy a ASUS alaplapokra kötött ventilátorok fordulatszámát dedikált gombokkal lehet vezérelni közvetlenül a Claymore billentyűzetekről.

Az ASUS ROG Claymore és Claymore Core billentyűzetek idehaza 64 900 és 49 900 forintos bruttó végfelhasználói áron kerülnek hamarosan a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés