Univerzális használatra kihegyezve érkezik a Razer Abyssus V2 egér

Nem csak a jobb- és balkezesek, hanem a különféle fogási módokat előnyben részesítő felhasználók is megtalálják a számításukat.

Hirdetés

A Razer nagyon régen, még 2009-ben dobta piacra az Abyssus névre hallgató egerét, aminek voltak ugyan alváltozatai, de különösebben azóta sem nyúltak hozzá. A cél viszont továbbra sem változott: a Razer kínálatán belül egy olcsó, de univerzális beviteli eszközt kívánnak az érdeklődők számára piacra bocsátani.


[+]

Ennek megfelelően a többi Razer egérhez képest nem túl nagy (117 x 64 x 38 milliméteres) Abyssus V2 kialakítása kétkezes, azaz a jobb- és balkezesek egyaránt tudják használni, emellett a vállalat ígérete szerint a tenyeres, ujjbegyes vagy karmos fogást preferálók számára is kényelmes fogást biztosít a felépítése. A 111 grammos, USB-n kapcsolódó rágcsáló részletei nagyban hasonlítanak korábban megjelent Razer egerekhez: a gombok a Diamondback, a rácsok az elején a Naga Hex, a gumis oldalsó rész pedig a Mamba szellemét idézi meg.


[+]

Tekintettel arra, hogy az egér mindössze 50 dollárba/euróba kerül, amivel a gyártó felhozatalának legolcsóbb darabja, így RGB LED világítás nincs benne, csak három színből lehet kiválasztani, hogy milyen fényárban ússzon a görgő és az embléma. Természetesen a villogó és "lélegző" effektek sem hiányoznak. Összesen négy programozható gombbal lehet gazdálkodni, beleértve az 5000 dpi-re képes (egyelőre ismeretlen típusú) optikai szenzor érzékenységének megváltoztatására használható gombot. A Synapse szoftverben ötféle dpi szintet lehet beprogramozni, de mivel csak egy gombbal lehet váltani, így előfordulhat, hogy végig kell léptetni minden egyes beállítást.


[+]

Mint említettük, a Razer Abyysus V2 ára 50 euró, és már előrendelhető a gyártó webshopjában. A szállítás július 15-én után kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés