Hirdetés

Magas képfrissítési rátájú ultraszéles monitor a YEYIAN Gaming névjegyével

A 165 Hz-es termék csak a kötelezőt hozza, viszont HDMI-ből és DisplayPortból egyaránt kettő van rajta.

A YEYIAN Gaming bemutatta a Sigurd 4000 elnevezésű, 21:9 képarányú monitorját, amely 34 hüvelykes, 1500R íveltségű VA panellel érkezik a pástra.


[+]

A 3440x1440 pixeles felbontást ígérő, Adaptive Synces típus 165 Hz-es képfrissítési frekvenciával dolgozik, és a kategóriában általánosnak mondható 3000:1 statikus kontrasztarányához 350 cd/m²-es fénysűrűség (a specifikációs listán zárójelben ott virít a "HDR 400" megjegyzés, bár ez inkább csak hangzatos, mintsem tényleges előnyt jelentő részlet), 16,7 millió szín, illetve 1 ezredmásodperces MPRT válaszidő párosul.


[+]

A PiP/PbP funkciókat ismerő apparátus 121/85 százalékban képes lefedni az sRGB/NTSC színtereket, és hat különböző, előre konfigurált megjelenítési beállítást tud (film, RTS, FPS, szöveg, sztenderd, játék). A készülék hátulján örvendetes módon nem csupán 2.0-s HDMI bemenetből, hanem 1.4-es DisplayPortból is kettő található, és persze az audio jack sem hiányzik a dönthető talppal, fejhallgató tartóval, valamint 75 x 75 mm-es VESA rögzítőponttal ellátott kijelző arzenáljából.


[+]

A 3 évre szóló garanciával értékesítésre kerülő, jellemzően ≤58 wattot fogyasztó periféria (nettó) 370 dollárt kóstál.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés