Újabb területet hódított meg az RGB-korszak

Manapság elég nehéz kitűnni az SATA 6 Gbps interfésszel működő SSD-meghajtók piacán, melyek jelentős része 7 mm vastag, 2,5 colos formátumban készül. A Kingston HyperX Fury termékvonala is régóta ismert márkanév, de a gyártó bővíti a termékskálát a Kingston HyperX Fury RGB SDD-családdal.

Hirdetés

Szekvenciális olvasási tempójuk 550 MB/s, míg írni elméletben 520 MB/s sebességgel lehet őket, és MLC V-NAND flash memóriával kerülnek forgalomba. A tárkapacitást illetően 240, 480, illetve 960 GB-os tárkapacitású modellek alkotják a szériát.


(forrás: techPowerUp!) [+]

Bár tudjuk, hogy a háttértárak a jelenlegi számítógépházakban nem igazán vannak szem előtt, ennek a sorozatnak a jövevényei RGB LED-es megvilágítással büszkélkedhetnek, amely meghajtása microUSB 2.0-s porton keresztül történik, ezen belül is a csomag részét képező kábelt az alaplapi USB 2.0-s tüskesorra kötve érhetjük el ezt a funkciót. Ahogy a CES 2018-on kiállított mintán látszik: a HyperX logót és az X-dizájnelem tetején és alján lévő trapéz alakú kivágásokat lehet fényárba borítani.

Az árról és megjelenési időpontról nincsenek konkrét információk.

Azóta történt

Hirdetés