Hirdetés

Újabb, játékosoknak készült ultrawide monitor az LG-től

A 34GN850-B 21:9-es képaránnyal és 144 Hz-es képfrissítési rátával operál.

Hirdetés

Az LG bemutatta legújabb, 34GN850-B névre hallgató, 21:9-es képarányú gamer monitorát, melynek matt bevonata alatt egy 3440x1440 pixel felbontású Nano IPS panel rejtőzik – kivéve, ha a maximum fényerőn használjuk, hiszen a maga 400 nitjével nehezen tudna elbújni egy sötét sarokban.


[+]

Az Adaptive-Sync, HDR10 és DisplayHDR 400 technológiákat is támogató megjelenítő egy ezredmásodperces válaszidővel és 144 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, de a 98%-os DCI-P3 színtérlefedettségnek köszönhetően a játék mellett a grafikai munkák elvégzéséről sem kell majd lemondanunk. A gamer repertoár részét képezik egyébként még az olyan szoftveres funkciók is, mint a Black Stabilizer és a ki-be kapcsolgatható célkereszt, de az újdonságból nem maradt ki a Dynamic Action Sync technológia sem.


[+]

A dönthető és állítható magasságú, igény esetén egy bármilyen VESA 100-as konzolra cserélhető gyári állvány környékén szinte mindent megtalálunk, ami egy játékos számára szükséges lehet, beleértve a két HDMI és egy DisplayPort bemenetet, a 3,5 milliméteres fejhallgató kimenetet, illetve egy kétportos USB 3.0 hubot is, beépített hangszórókat azonban hiába keresünk, ezek lemaradtak.

Az LG 34GN850-B a tervek szerint április 24-étől válik elérhetővé, vételára pedig 1000 dollár körül lesz majd.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés